Loading...

Bestselgende tilpassede fotogaver

Disse favorittene er designet for å få hjerter til å smelte – og det finnes ingen like.
 
 
 

Tilpasset veggkunst som føles som hjemme

Gjør hjemmet eller kontoret til et hyggeligere sted takket være pynt med minner og bilder av dem du er glad i.

Suvenirer som lyser opp hverdagen

Bruk favorittbildene dine til å trykke gaver de kan vise frem, kose med, og til og med ha på seg.

Tilpassede kalendere som passer over alt og til enhver anledning

Deres nye favorittmåte å feire, huske og holde orden på – designet av deg.

Gi noe som betyr noe – en tilpasset fotogave.

Bildene på telefonen din var ikke ment å samle støv – og det var heller ikke minnene de vekker. Med personlige fotogaver kan du forvandle disse bildene til koselige suvenirer som dine kjære vil glede seg over lenge. Med det store utvalget vårt av produkter og design, kan du lage alt fra det praktiske (en tilpasset vannflaske kanskje?) til det dyrebare (fotobøker med bilder fra det første året til niesen din).

Men du er ikke begrenset til bare bilder. Med det omfattende utvalget av gaver og produktmaler, kan du vise frem – og gi bort – alt fra et monogram til ditt helt eget design. Lag et trykk på lerret til mor og far med bryllupsbildet deres og bryllupsdatoen. Eller gi bestemor et krus med kallenavnet hennes på – du vet, det navnet bare du har lov til å bruke. Uansett mottaker eller anledning, så kan vi hjelpe deg med å lage noe som er helt unikt. Og helt dem.

Ofte stilte spørsmål

Dessverre så sender vi ikke vareprøver for øyeblikket. Mange av produktene våre kan derimot bestilles i små mengder, slik at du likevel har muligheten til å se om du liker designet før du bestiller flere.

Nei, vi tilbyr ikke tilpassede størrelser, men de fleste produktene våre tilbys i flere størrelser og former. Det er derfor stor sannsynlighet for at vi allerede har noe som kan passe til dine behov.

Ja, vi er her for å hjelpe deg. Vi har en rekke designtjenester tilgjengelig for å hjelpe deg med designet ditt. Du kan bruke de kostnadsfrie malene i designstudioet vårt, eller jobbe med en av designerne våre for å lage noe unikt. Trenger du et nytt utseende for merkevaren din? 99designs fra Vista hjelper deg med å sette ideene dine ut i livet.

Det avhenger av hvilken fraktmetode du velger. Se leveringssiden vår for fraktalternativ og priser.

Dette avhenger av hva slags produkt du lager. Likevel anbefaler vi at du bruker så høy oppløsning som mulig slik at du får et best mulig resultat.

Ja. Du kan laste opp bilder direkte fra telefonen eller nettbrettet når du designer produktet ditt. For øyeblikket kan du ikke laste opp bilder direkte fra Google Photos, Facebook eller Instagram, så du må lagre bildet på telefonen først.

Vi har flust av alternativer og ideer til reklameprodukter du kan gi bort på arrangementer eller bruke for å reklamere for bedriften din på messer. Ta en titt på siden vår med reklameprodukter.