Loading...

Gi en ny dimensjon til designet ditt med visittkort med uthevet skrift.

  • 300 g/m² matt papir
  • Kan fås med avrundede hjørner
  • Gull- eller sølvfolie

Spennende og iøynefallende
Når kundene blir bombardert med meldinger, tilbud og reklame, vil visittkort med uthevet skrift gjøre at du skiller deg ut i massen. Enten du velger gull eller sølv, vil den reflekterende 3D-folien gjøre at kortet ser og føles annerledes ut. Du kan gi designet en følelse av luksus eller bare gjøre det litt visuelt interessant og spennende. Uansett er det en super måte å gå fra vanlig til eksepsjonell.

Supert til å fremheve hoveddetaljene
Jo mer iøynefallende navnet på virksomheten eller nettstedet er, dess mer sannsynlig er det at folk vil huske dem. Du kan bruke visittkort med uthevet skrift til å sette fokus på kontaktopplysningene dine eller sosiale medier, men du kan også bruke den reflekterende gull- eller sølvfolien til å rette oppmerksomheten mot spesielle tilbud, viktige datoer og mer.

Enkel designprosess Du trenger ikke være (eller ha) en grafisk designer for å lage flotte visittkort med uthevet skrift. Velg en av papirkvalitetene ovenfor, så kan du bla gjennom designmalene. Og hvis du har spørsmål, har du alltid muligheten til å be om hjelp. Når du er fornøyd med kortet, kan du se hvordan det ser ut i 3D-forhåndsvisning og legge inn bestillingen.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign