Loading...

Konvolutter og postprodukter

Spar tid og ta deg godt ut med tilpasset korrespondanse.

Konvolutter

Gjør inntrykk før kundene åpner brevet eller pakken.
 
 
 
 
 

De mest populære konvoluttene våre

Ta en titt på mest populære konvoluttdesignene akkurat nå.

Postrekvisita

Pynt konvolutter og emballasje med tilpassede merkelapper, stempel og mer.
 
 
 
 
Skill deg ut med tilpassede og rimelige design
Gi prosjektet et profesjonelt utseende. Fyll ut en kortfattet beskrivelse så får du tilsendt konsepter fra de interne designerne våre innen 24 timer.
Les mer
Stamps family page > Cloudinary Image Component

Relaterte produkter

 
 
 
 

Spesialtrykkede konvolutter gjør at du sparer tid og blir lagt merke til.

Vil du korte ned på listen over gjøremål og sørge for at posten din skiller seg ut? Hos VistaPrint kan du velge blant et stort utvalg konvolutter og forsendelsesprodukter for bedriften eller privat bruk, og lage et personlig og kreativt design til deg selv eller bedriften. Sett bedriftens navn og logoen på emballasje eller trykte konvolutter slik at du blir raskere gjenkjent. Eller bruk et fargedesign eller en tilpasset konvolutt for å gjøre meldingene eller invitasjonene dine mer spennende – slik at folk husker dem.

Så snart du har funnet produktet som passer, er det bare å velge blant de ulike oppsettene og malene, legge til informasjon og andre tilpasninger. Og hvis du lurer på noe underveis, er det bare å spørre designekspertene våre. Når du har gjort bestillingen ferdig, tar vi oss av resten – de trykkede konvoluttene og posteskene kommer klare til bruk, og klare til å imponere.

Ofte stilte spørsmål

Ja, du kan bestille blanke konvolutter. De fargede konvoluttene våre er alltid blanke, og du får opp et tomt malalternativ i designgalleriet vårt.

Ja. De tilpassede konvoluttene kan ha trykk over alt – du kan designe så mye (eller lite) av konvolutten som du vil.

Ja. De fleste bryllupsinvitasjonene har matchende design for konvolutten. Hvis du ikke finner noe som matcher, eller hvis du vil lage noe nytt, er det bare å gi oss beskjed. Vi hjelper deg gjerne.

Ja. Når du designer i nettstudioet vårt, får du muligheten til å se en forhåndsvisning i PDF. Du får se hvordan konvolutten vil se ut ferdig trykket – og du kan rette opp i eventuelle feil før du fullfører bestillingen.

Tilpassede konvolutter kommer i fem ulike størrelser:

  • 14,6 x 11 cm – passer til kort på 13,9 x 10,7 cm
  • C5 – passer til kort på 21,6 x 13,9 cm
  • 19 x 12 cm – passer til kort på 18,2 x 11,7 cm
  • 14,6 x 14,6 cm – passer til kort på 14 x 14 cm
  • Avlange – passer til kort på 21 x 9,5 cm

Forseglingen avhenger av produktet. De har enten gummiert forsegling (klaffer belagt med lim som aktiveres med fuktighet), selvklebende dekkark (kraftig lim dekket av et ark som dras av) eller du kan velge blant disse to mulighetene. Nedenfor ser du forseglingene for hvert produkt:

Gummiert forsegling  Selvklebende dekkark
Forretningskonvolutter X X
Tilpassede konvolutter X
Tilpassede konvolutter X
Postposer X
Fargede konvolutter X

Kontakt oss og gi beskjed. Vil hjelper deg med å rette opp i det.