Loading...

Gi kundene en praktisk påminnelse om neste avtale.

  • Standard visittkort-størrelse (85 x 55 mm)
  • Ulike papirkvaliteter
  • Fås med rette eller avrundede hjørner
  • Dobbeltsidig trykk
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlige skogbruk

Smart for kundene og smart for deg
Vi vet hvor viktig det er å bygge langvarige relasjoner til kundene dine – et lite praktisk hjelpemiddel kan gjøre hele forskjellen. Derfor er tilpassede avtalekort en praktisk løsning. Med disse små påminnelsene har de både avtalene og bedriftsinformasjonen din for hånden. Enten du jobber innen helsevesenet, skjønnhet og pleie, på en veterinærpraksis, et bilverksted eller i hjemmehjelpen, kan du tilby kundene dine en praktisk løsning som hjelper dem med å være organisert.

Praktisk og lett tilgjengelig
Avtalekort er et nyttig verktøy som gjør det enkelt å holde orden på avtaler samtidig som det gir et profesjonelt inntrykk. Nå er ikke kunden avhengig av digitale kalendere – de kan ha en fysisk påminnelse i vesken eller lommeboken. Det hjelper dem med å holde oversikten og reduserer sjansen for at de går glipp av avtaler.

Enkelt å designe og bestille
Vil du at avtalekortene dine skal skille seg ut? Se gjennom utvalget vårt av tilpassbare maler utformet spesielt for avtalekort. Velg det oppsettet du foretrekker, legg inn opplysninger om virksomheten og avtalene – og sett ditt personlige preg på kortet. Vi tar oss av trykking og produksjon, og du mottar profesjonelle kort av høy kvalitet klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign