Loading...

Produkter kundene elsker

Det er en grunn til at disse er bestselgere. Sikre deg noen av de mest populære bedriftsskiltene.
Plakater
 
Skilt i bølgeplast
 
Bilskiltmagnet
 
Vindusdekaler
 
Flagg
 

Iøynefallende og viktig skilting

Lag skilt til bedriften som fanger oppmerksomheten.

Skilting til utendørssesongen

Fang interessen til forbipasserende med iøynefallende utendørsskilt.
Nettingbannere
 
Utendørs gatebukk
 
 
Bilvindudekaler
 
Klistremerker til bil
 
 

Skal du på messe snart?

Kjøp innendørs- og utendørsskilting som bannere, duker, telt og mer.

Innendørsskilt

Lag tilpassede skilt som ønsker kundene velkommen, vis frem kunstverk og hjelp besøkende med å finne frem.
 
Print med silikonramme som firmaskilt til en salong
 
 
 
 
 
 

Velg etter bransje

Utforsk utvalget vårt av produkter spesialutviklet for bransjen din.

Lag egendesignede skilt som kundene ikke kan motstå eller unngå å se.

Lurer du på hvordan bedriften din kan bli lagt merke til? Tenkt stort. Tilpasset skilting gjør at du blir sett i en hektisk hverdag – uansett om du har butikk i en travel handlegate eller en stand på en messe. VistaPrint ønsker at nettopp du skal bli sett og står derfor klar med bedriftskilt og designalternativer for en rekke produkter. Vi har blant annet tilpassede plakater, duker, bilskilt og mye mer. For å få mest ut av skiltet bør du gjøre det enkelt. Ta med en kraftig farge for å tiltrekke deg kunder. Gjør budskapet kort og tiltrekkende slik at det er leselig på avstand. Og ikke glem å ta med virksomhetens navn, logo og nettsted.

Skal du snart feire bryllup eller bursdag? Vi har det som trengs. Vi har produkter for alle livets feiringer – slik som plakater for baby shower, bursdagsbannere, skilting til bryllupsfest og mye mer.

Finn skiltstiler som passer deg – vi har et bredt utvalg tilpassbare alternativer slik at du kan sette ditt eget preg på det. Du kan også bruke ditt eget design ved å laste det opp i designstudioet vårt og lage noe selv. Uansett hva du velger, får du et tilpasset skilt som både blir trykket, fraktet og levert rett hjem til deg på bare tre dager. Og hvis du trenger hjelp, kan du spørre ekspertene våre om råd når det gjelder skilttrykking. De bidrar på hvert trinn i prosessen.

Ofte stilte spørsmål

Ja, det kan du. Vi tilbyr et utvalg av skilttilbehør du kan kjøpe.

Det kommer an på hva du er ute etter. Bannere er det mest populære og allsidige alternativet vårt med en holdbarhet på rundt 2–5 år, avhengig av værforhold og soleksponering. Flaggene våre er også et godt alternativ for utendørs bruk hvis du har litt gulvplass.

Vi anbefaler deg å laste opp designet ditt som .pdf med en oppløsning på minst 150 dpi.

Vi tilbyr for øyeblikket tilpassede størrelser på vinylbannere. Når det gjelder de andre skiltene du kan tilpasse, har vi lagt opp til mange ulike størrelser, så det er store sjanser for at du finner en eksisterende størrelse som passer dine behov.

En av fordelene med skilting til bedrifter er at det finnes utrolig mange alternativer å velge mellom – alt fra ekstra store bannere til små bordskilt. Selv om designtipsene kan variere avhengig av hvilken type skilt du lager, finnes det noen viktige punkter som gjelder for alle

  • Bruk en stor og kraftig skrifttype.
    En tung skrifttype er lettere å lese, spesielt på avstand.

  • Pass på at hovedbudskapet ditt er enkelt å lese.
    Du kan være fristet til å dele mye informasjon, men ikke prøv å formidle alt på én gang. Store, tilpassede skilt er ikke ment for lange, kompliserte budskap. La det være enkelt, og stol på at folk vil nærme seg for å finne ut mer.

  • Design med store kontraster og farger gjør det lettere å skille seg ut.
    I tillegg til at du gjør skiltingen din enklere å lese, er det også en perfekt mulighet til å gjøre potensielle kunder oppmerksomme på merkevarefargene dine.