Gå til hovedinnhold
Loading...

Bla gjennom tilpassede skilt

Skal du på messe snart?

Kjøp innendørs- og utendørsskilting som bannere, duker, telt og mer.

Lag tøffe, tilpassede skilt som kundene ikke kan motstå eller unngå å se.

Lurer du på hvordan bedriften din kan bli lagt merke til? Tenkt stort. Profesjonelle skilt gjør at du blir sett i en hektisk hverdag – uansett om du har butikk i en travel handlegate eller en stand på en messe. Dette er grunnen til at VistaPrint står klar med designalternativer for skilting. Vi har blant annet tilpassede plakater, duker og bilskilter. Vi tilbyr også produkter til alle livsritusene i livet ditt, som plakater til baby shower, bursdagsbannere og skilting til bryllupsfest.

Finn skiltingstilen som passer deg best – vi har et bredt utvalg tilpassbare alternativer du kan sette ditt eget preg på. Du kan også bruke ditt eget design ved å laste det opp i designstudioet vårt og lage noe selv. Uansett hva du velger, får du et tilpasset skilt som både blir trykket, fraktet og levert rett hjem til deg på bare tre dager. Og hvis du trenger hjelp, kan du spørre ekspertene våre om råd når det gjelder skilttrykking. De bidrar på hvert trinn i prosessen.

Ofte stilte spørsmål

Det kommer an på hva du er ute etter. Bannere er det mest populære og allsidige alternativet vårt med en holdbarhet på rundt 2–5 år, avhengig av værforhold og soleksponering. Flaggene våre er også et godt alternativ for utendørs bruk hvis du har litt gulvplass.

Vi anbefaler deg å laste opp designet ditt som .pdf med en oppløsning på minst 150 dpi.

Per i dag tilbyr vi ikke spesialtilpassede størrelser. Men med vårt store utvalg av størrelser, er det stor sjanse for at et av alternativene våre dekker behovet ditt.

Ikke for øyeblikket. Vennligst ta kontakt med oss hvis du har ytterligere spørsmål om et produkt.