Loading...

Disse papirposene med logo er designet for å få merkevaren din til å bli lagt merke til

  • 3 størrelser
  • 3 papirvalg
  • Doble håndtak
  • Matt eller glanset laminering
  • Antall fra 50 til 300
  • Heldekkende trykk i fullfarge
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av materiale fra ansvarlig skogbruk

Flott, heldekkende trykk
Ser du etter en måte å introdusere virksomheten din på i stor skala? Da kan våre premium-papirposer med logo være det du trenger. Når noen tar med seg en pose ut av butikken, restauranten eller arrangementet, er det stor sjanse for at den blir sett av andre. Med heldekkende fullfargetrykk, er det helt sikkert at posen din vil bli lagt merke til. Og med brettede kanter øverst og forsterkede håndtak for ekstra holdbarhet, er du på vei til å skape et solid, profesjonelt inntrykk.

Enkle å tilpasse – håndtakene også
Vi er her for å hjelpe deg med å skreddersy utseendet til papirposene dine med logo slik at de matcher merkevaren din. Papiret vårt fra ansvarlig skogbruk finnes i mange farger, og du kan også velge komposterbart kraftpapir laget av resirkulert papir. Legg til logo, firmanavn og design, og deretter kan du velge om du vil har laminering (valgfritt) for et ekstra profesjonelt utseende.

Designopplevelse i 3D
Er du klar til å begynne utformingen? Med designstudioet vårt i 3D, har vi gjort det så enkelt som mulig å designe papirposer med logo. Etter at du har lastet opp logo eller bilde, kan du tilpasse designet med ulike detaljer for å gjøre det helt perfekt. Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Premium-papirposene dine leveres klare til å få folk til å snakke om merkevaren din.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign