Loading...

Fortausskilt

Sørg for at flere finner veien inn til deg med gate- og fortausskilt for permanent og midlertidig informasjon.
 
 
 

Andre så også på

Utendørsskilt og arrangement
Utforsk et stort utvalg skilt til bruk utendørs og på butikkfasaden – teksten din blir garantert lagt merke til
Se utendørsskilt

Med fortausskilt engasjerer du forbipasserende slik at de får med seg spesialtilbud, salg, menyer og mye mer.

Enten du er på utkikk etter permanente, værbestandige skilt eller midlertidige og portable oppsett, har vi et utvalg av ulike fortausskilt å velge mellom. Skiltene med vannbase er for eksempel et supert valg hvis du vil fremheve firmanavnet, åpningstider og kontaktopplysninger året rundt. Mens krittavlene er ideelle for tekst som endres jevnlig som for eksempel menyer eller daglige tilbud. Gatebukker er et supert valg hvis du skal reklamere for bedriften din på gaten eller et marked eller messe, i og med at de er lette å flytte rundt.

Alle fortausskiltene er dobbeltsidige slik at du kan ha dobbelt så mye tekst samt tiltrekke deg kunder fra begge sider av gaten. Med fortausskilt kan du lett endre teksten når du vil, noe som gjør dem til et supert verktøy i markedsføringen – de kan brukes igjen og igjen. Sett dem utenfor butikken, restauranten eller kontoret for å sikre at du blir sett.

Ofte stilte spørsmål

Ja, vi har skilt med vannbase, gatebukker og krittavler som alle er dobbeltsidige.

Hvis værforholdene er utfordrende, anbefaler vi å bruke fortausskilt med vannbase for best mulig stabilitet. De er utformet for å tåle tøft vær og kan fylles med sand eller vann. De fungerer godt selv ved kraftig vind (opptil 25 m/s), noe som gir deg solid og holdbar skilting.

Ja, så lenge du bruker utendørsplakater i A1-format. Bare husk at du må kjøpe plakatene separat fra fortausskiltene.

Ja, både gatebukkene og krittavlene er sammenleggbare og portable. Fortausskilt med vannbase har hjul som gjør at de er lette å transportere, selv når de er fylt med vann eller sand.