Loading...

Få dem til å interessere seg for merkevaren din ved hjelp av kvadratiske klistremerker.

  • 6 størrelser
  • Individuelle klistremerker
  • Hvit eller gjennomsiktig plast
  • Ekstra tykk bakside med flik
  • Vannavvisende
  • Fullfargetrykk

Materiale som tåler vann
Gjør bedriftens navn og logo om til tilpassede, kvadratiske klistremerker du kan bruke på emballasje, produkter og mer. Disse tilpassede, kvadratiske klistremerkene er laget av solid og vannavvisende plast og finnes i flere størrelser. Du kan velge om du vil ha hvit eller gjennomsiktig plast på baksiden.

Mer enn bare klistremerker
Bruk de kvadratiske klistremerkene som gaver eller del dem ut på arrangementer. Du kan også pynte emballasjen din med dem. Klistre dem på eskene når noen bestiller i nettbutikken din, eller legg dem i handleposen som en gratis gave.

Intuitiv designprosess
Klar til å designe? Se de bransjespesifikke malene våre og tilpass dine egne klistremerker. Og hvis du allerede har en logo eller et design du ønsker å bruke, kan du laste det opp direkte i designstudioet. Merk at hvis du velger gjennomsiktig plast som materiale, så kan du ikke bruk et design med hvit bakgrunn, og du bør unngå .jpg-filer. Du bør heller bruke .pdf og .png. Dette sikrer at du får den gjennomsiktige looken. Når du er ferdig med ditt, tar vi oss av resten. De flotte klistremerkene dine leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign