Loading...

Holdbare visittkort

Virksomheten din får et løft med et kort som tåler vær og vind. Rive- og ripebestandig og vanntett materiale. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Møt visittkortenes superhelt.

  • 3 størrelser
  • 270 g/m² polypropylenplast
  • Rivebestandig, ripebestandig og vanntett
  • Føles som: Glatt tradisjonelt papir
  • Skarpt fullfargetrykk

Laget for å vare
Si farvel til revne, krøllete eller bøyde visittkort. De holdbare visittkortene våre er utviklet for å gi inntrykk som varer. Disse solide og rivebestandige visittkortene er perfekte for en utendørsvirksomhet, de som jobber eksternt eller dersom du er utkikk etter et vannavstøtende visittkort. Uansett hva du, kundene dine eller været serverer dette kortet, overlever det med utseendet i behold.

Tåler nesten alt
De vannavstøtende visittkortene våre er laget av syntetisk polypropylen og ser ut som vanlig papir, men er skapt for å tåle slitasje, vann og mer. Det ripebestandige materialet gjør også at du kan lage et kort som ser mykt og glatt ut i årevis.

Enkel design- og bestillingsprosess
Er du klar til å lage et kort som vil vare? Ta først en titt på designene våre som du kan tilpasse etter eget behov (eller last opp ditt eget). Når du har forsikret deg om at kortet er perfekt, tar vi over. Vi sender de syntetiske visittkortene dine hjem til deg, klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign