Loading...

Merkede etiketter som skaper blikkfang

Skap et matchende utseende på tvers av markedsføring, varer og forsendelser med tilpassede etiketter.
 
 
 
 
 
 

LAVERE ORDINÆRE PRISER

Med etiketter på rull strekker budsjettet seg lengre

Vi har redusert de ordinære prisene sånn at du kan gjøre mer. Prisene garanteres frem til 23. august på alle etiketter på rull.

Klistremerker som skiller seg ut

Få logoen din til å skinne på brosjyrer, på arrangementer eller i posten med disse personlig tilpassede klistremerkene.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emballasje som markedsfører merkevaren din

Gjør et godt førsteinntrykk på kundene dine med personlig tilpasset trykk på emballasjen din.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stamps family page > Cloudinary Image Component

Skap et profesjonelt utseende på tvers av produkter og emballasje med personlig tilpassede etiketter og klistremerker.

Hver eneste krukke, eske eller pose er en markedsføringsmulighet. Med VistaPrints fullt tilpassbare maler, kan du designe unike produktetiketter, klesetiketter og mer uten å ha noen som helst erfaring innen design. Velg blant ulike former og størrelser, og legg deretter til logo, bilder og tekst for å skape et blikkfang.

Vi vil hjelpe deg å lage et utvalg av klistremerker, etiketter og emballasje som er helt og holdent deg – enten det er hologrametiketter til å sette lys på merkevaren din, postesker til å sette et personlig preg på forsendelsene dine eller klistremerker med tilpasset form for å vise kreativiteten din. Velg alternativene som fungerer for deg, bla gjennom malene våre eller last opp ditt eget design.

Uansett behov, vil du finne alternativer for etiketter av høy kvalitet som vil hjelpe deg å skille deg ut og bli lagt merke til. Trenger du inspirasjon? Her er 7 måter å bruke personlig tilpassede klistremerker og etiketter på for å gjøre produktene dine og emballasjen din til et blikkfang.

Ofte stilte spørsmål

Etikettene og klistremerkene våre er trykt på hvitt papir, hvit plast, gjennomsiktig plast og gull- eller sølvfolie, avhengig av hvilket produkt og materiale du velger. Vi har et bredt utvalg av klistremerker og stickers du kan tilpasse. Vi tilbyr også holografiske og flyttbare (elektrostatiske) alternativer i plast, i tillegg til vannbestandig og fettbestandig papir samt papir av gressfiber, sateng og sort papirmasse.

Ja. Hvis du ønsker en unik form, anbefaler vi klistremerker med utstansing for å lage noe helt unikt. Alternativt, kan du bestille konturskårne klistremerker som er enkle å fjerne beskyttelsesarket på baksiden på.

De hvite og gjennomsiktige plastetikettene våre med glanset overflate er vannbestandige og velegnet til utendørs bruk.

Alle klistremerkene og etikettene våre har et lim som forhindrer dem fra å løsne – unntatt de flyttbare etikettene, som er laget for ombruk.

For å unngå bobler, må du passe på at overflaten er ren og tørr før du påfører klistremerket. Bruk nal, linjal, kredittkort eller noe annet med en hard, flat kant for å glatte ut eventuelle bobler.

Ja. Papiretikettene med matt overflate er enkle å skrive på med en blyant eller penn. Men hvis du velger etiketter av plast eller folie, anbefaler vi at du bruker en sprittusj.

Postesker, postpakker, papirposer og konvolutter er noen av de mest vanlige emballasjeproduktene brukt i kombinasjon med etiketter og klistremerker.