Gå til hovedinnhold
Loading...

Ditt unike utseende begynner her

Hver pose, flaske eller bestilling er en sjanse til å bli lagt merke til.
 
 
 

Merkede etiketter som skaper blikkfang

Etikettene våre med logo gjør det enkelt å skape et matchende uttrykk på flere varer.
 
 
 
 
 
 

Klistremerker som skiller seg ut

Få logoen din til å skinne på brosjyrer, på arrangementer eller i posten med disse personlig tilpassede klistremerkene.
 
 
 
 
 
 

Emballasje som markedsfører merkevaren din

Gjør et godt førsteinntrykk på kundene dine med personlig tilpasset trykk på emballasjen din.
 
 
 
 
 
 

Skap et profesjonelt utseende på tvers av markedsføring og varer med tilpassede etiketter og klistremerker.

når det gjelder personlig tilpasset merkevarebygging, er hver eneste krukke, eske eller konvolutt en mulighet. Med VistaPrints fullt tilpassbare maler for etiketter og klistremerker, kan du forvandle logoen din, firmanavnet ditt eller sidejobben din til et design.

Uansett om du ønsker produktetiketter til merkevaren din, adresseetiketter til å gjøre den utgående posten din mer personlig eller tilpassede klistremerker for å spre inspirasjon, så kan vi hjelpe deg med å lage et utvalg av helt unike klistremerker. Velg alternativene som fungerer, bla gjennom malene våre eller last opp ditt eget design.

Uansett behov, vil du finne alternativer for etiketter av høy kvalitet som vil hjelpe deg å skille deg ut og bli lagt merke til.

Ofte stilte spørsmål

Etikettene og klistremerkene våre er trykt på hvitt papir, hvit plast, gjennomsiktig plast og gull- eller sølvfolie, avhengig av hvilket produkt og materiale du velger. For trykking av de spesielle etikettene og klistremerkene dine, tilbyr vi også holografiske og flyttbare (elektrostatiske) alternativer i plast, i tillegg til vannbestandig og fettbestandig papir samt papir av gressfiber, sateng og sort papirmasse.

Ja. Hvis du ønsker en unik form, anbefaler vi klistremerker med utstansing for å lage noe helt unikt. Alternativt, kan du bestille konturskårne klistremerker) som er enkle å fjerne beskyttelsesarket på baksiden på.

De hvite og gjennomsiktige plastetikettene våre med glanset overflate er vannbestandige og velegnet til utendørs bruk.

Alle klistremerkene og etikettene våre har et lim som forhindrer dem fra å løsne – unntatt de flyttbare etikettene, som er laget for ombruk.

For å unngå bobler, må du passe på at overflaten er ren og tørr før du påfører klistremerket. Bruk nal, linjal, kredittkort eller noe annet med en hard, flat kant for å glatte ut eventuelle bobler.

Ja. Papiretikettene med matt overflate er enkle å skrive på med en blyant eller penn. Men hvis du velger etiketter av plast eller folie, anbefaler vi at du bruker en permanent tusj.

Postesker, postpakker, papirposer og konvolutter er noen av de mest vanlige emballasjeproduktene brukt i kombinasjon med etiketter og klistremerker.

Ja. Hvis du vil skrive på etikettene på rull, anbefaler vi at du velger hvitt papir med matt overflate da det er enklest å skrive på det med penn eller blyant.