Loading...

Velg et papir de vil elske.

Finn det rette utseende til kortet ditt – fra standard til spesialpapir.

Standardleveranse

Kort av tradisjonell papirkvalitet med en glatt og matt overflate.
 

Standardleveranse

Kort av tradisjonell papirkvalitet med en glatt og matt overflate.
 

Premium

Papirkvaliteter av høy kvalitet med iøynefallende teksturer og former.
 

Premium

Papirkvaliteter av høy kvalitet med iøynefallende teksturer og former.
 

Spesial

Unike valgmuligheter som metallisk, preget glans og mer.
 

Spesial

Unike valgmuligheter som metallisk, preget glans og mer.
 

Kjøp etter former

Bli husket med et utvalg av unike former.

Kjøp spesielle papirtyper

Disse papirkvalitetene setter fart på kreativiteten din.

Kjøp spesielle kort og overflater

Uttrykk deg med spesielle kort – flotte til bruk hver eneste dag, til arrangementer og mer.

Bestill kort laget av naturlig papir

Disse luksuriøse papirkvalitetene setter fart på kreativiteten din og vekker oppmerksomhet.

Kreative måter du kan bruke visittkort på

Er du ute etter noe helt spesielt? Se de moderne malene for viktige bransjer.

Gjør et godt førsteinntrykk med et personlig tilpasset visittkort.

For å skaffe deg kunder må du bli lagt merke til, og visittkortet er en mulighet til å fortelle potensielle kunder hvem du er og hva du representerer. Enten du deler dem ut på arrangementer, legger dem ved bestillinger eller legger en bunke på disken, bør du sørge for at de skiller seg ut med et trykk av høy kvalitet. Med VistaPrint er det enkelt å lage visittkort på nettet, og du kan designe visittkort for alle bransjer. Bruk malene våre fra galleriet, eller last opp ditt eget bilde for å komme i gang.

Ofte stilte spørsmål

Tykkelsen på visittkortene måles vanligvis i «gram per kvadratmeter» forkortet som g/m². Jo høyere tallet er, desto tykkere er kortet. Tykkelsen på standard visittkort er 300 g/m², men vekten kan variere etter papirtype. For eksempel veier de svært tykke visittkortene hele 650 g/m². Premium visittkort veier 360 g/m².

Her er et kort sammendrag av størrelsen på standard visittkort:

  • Visittkortstørrelse i tommer: 3,5" x 2"
  • Visittkortstørrelse i cm / mm: 85 x 55 mm
  • Visittkortstørrelse i Photoshop: 1 050 x 600 piksler

Vi tilbyr også kvadratiske kort og kort med avrundede hjørner som avviker litt fra de vanlige visittkortstørrelsene. Når du designer visittkort eller velger en mal, må du huske på at visittkortdimensjonene kanskje har et kant-til-kant-utskriftsområde (bleed), som gir ekstra plass for bilder, mønstre eller designelementer som strekker seg ut over skjæringskanten – dette forhindrer at det blir hvite kanter rundt det ferdige kortet.

FSC® er forkortelsen av Forest Stewardship Council® – papir med denne sertifiseringen er hentet fra sunne skoger gjennom ansvarlige metoder, og hjelper til med å beskytte trær for fremtidige generasjoner.

Hvis opplysningene stort sett er korrekte, kan du beholde dem i reserve ved å streke over den utdaterte informasjonen og skrive inn ny tekst. Hvis opplysningene på kortene er ukorrekte, anbefaler vi at du resirkulerer dem.

Vi anbefaler at du bruker en av visittkortholderne våre som du finner i en rekke ulike materialer og stiler.

Vanligvis har visittkort et vannrett oppsett, men hvis du ønsker en annerledes, moderne stil, har vi mange maler for loddrette visittkort også. Hvis du er på utkikk etter et spesifikt designoppsett, kan du raskt bla gjennom og sortere tusenvis av maler etter bransje, form, stil og mer. Og hvis du lurer på hvilke opplysninger du bør inkludere (og hvor de skal stå), kan du lese artiklene om de 10 gylne reglene for å lage et visittkort og andre tips til visittkortdesign.

Forsiden på kortet ditt vil ha den teksturen eller overflaten du valgte. Baksiden vil ha en glatt, matt overflate – flott til å legge til notater, avtaler eller annen informasjon.