Gå til hovedinnhold
Loading...

Visittkort

Er du klar til å lage kortet ditt på nettet?

Kjøp etter form

Skill deg ut fra starten av med en flott og innovativ kortform.

Kjøp visittkort i spesialutgave

Tenker du på en spesiell papirkvalitet eller overflate? Begynn her.

Fløyelsmyke visittkort

Gjør et godt førsteinntrykk med egendesignede visittkort.

Sørg for at du blir lagt merke til, og bruk visittkortene til å fortelle potensielle kunder om hvem du er og hva du representerer. Enten du deler dem ut på arrangementer, legger dem ved bestillinger eller legger en bunke på disken, bør du sørge for at de skiller seg ut og er godt synlige. Det er utrolig enkelt å lage egne visittkort på nett med Vistaprint. Du kan designe visittkort til alle bransjer med utgangspunkt i våre maler eller laste opp et eget bilde for å komme i gang.

Ofte stilte spørsmål

Tykkelsen på visittkort er vanligvis målt i “gram per kvadratmeter” forkortet som g/m². Jo høyere tallet er, desto tykkere er kortet. Tykkelsen på standard visittkort er 300 g/m², men vekten kan variere etter papirtype. For eksempel er tykkelsen på svært tykke visittkort faktisk 650 g/m², og premium-kortene er på 360 g/m².

Her er et kort sammendrag av størrelsen på standard visittkort:

  • Visittkortstørrelse i tommer: 3,5" x 2"
  • Visittkortstørrelse i cm/mm: 85 x 55 mm
  • Visittkortstørrelse i Photoshop: 1050 x 600 piksler

Vi tilbyr også kvadratiske kort eller kort med avrundede hjørner, som er litt forskjellige fra vanlig visittkortstørrelse. Når du designer eller velger en mal, må du huske på at visittkortdimensjonene kanskje har et kant-til-kant-utskriftsområde (bleed), som er ekstra plass for bilder, mønstre eller designelementer som strekker seg ut over skjæringskanten – dette forhindrer at det blir hvite kanter rundt det ferdige kortet.

Hvis opplysningene stort sett er korrekte, kan du beholde dem i reserve ved å streke over den utdaterte informasjonen og skrive inn ny tekst. Hvis opplysningene på kortene er ukorrekte, anbefaler vi at du resirkulerer dem.

Vi anbefaler at du bruker en av våre visittkortholdere, tilgjengelig i en rekke ulike materialer og stiler.

Vanligvis har visittkort et vannrett oppsett, men hvis du ønsker en annerledes, moderne stil, har vi mange maler for loddrette visittkort også. For spesifikke designoppsett, kan du raskt bla gjennom og sortere tusenvis av maler etter bransje, form, stil og mer.

Forsiden på kortet ditt vil ha den teksturen eller overflaten du valgte. Baksiden vil ha en glatt, matt overflate – flott til å legge til notater, avtaler eller annen informasjon.

Det er enkelt å lage tilpassede visittkort i det nettbaserte redigeringsprogrammet vårt. Begynn med å ta en titt på designene våre i fullfarge. (Har du et eget design du vil bruke? Bruk opplastingstjenesten vår.) Velg form, legg til informasjonen din og så tar vi oss av resten. De tilpassede visittkortene dine leveres klare til å bli delt ut.