Loading...

Velg et papir de vil elske.

Finn det rette utseende til kortet ditt – fra standard til spesialpapir.

Standard

Kort av tradisjonell papirkvalitet med en glatt og matt overflate.
 

Standard

Kort av tradisjonell papirkvalitet med en glatt og matt overflate.
 

Premium

Papirkvaliteter av høy kvalitet med iøynefallende teksturer og former.
 

Premium

Papirkvaliteter av høy kvalitet med iøynefallende teksturer og former.
 

Spesial

Unike valgmuligheter som metallisk, preget glans og mer.
 

Spesial

Unike valgmuligheter som metallisk, preget glans og mer.
 

Kjøp etter former

Bli husket med et utvalg av unike former.

Kjøp spesielle papirtyper

Disse papirkvalitetene setter fart på kreativiteten din.

Kjøp spesielle kort og overflater

Uttrykk deg med spesielle kort – flotte til bruk hver eneste dag, til arrangementer og mer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bestill kort laget av naturlig papir

Disse luksuriøse papirkvalitetene setter fart på kreativiteten din og vekker oppmerksomhet.
 
 
 
 
 
 

Kreative måter du kan bruke visittkort på

Er du ute etter noe helt spesielt? Se de moderne malene for viktige bransjer.

Bestselgere

Se de mest populære designene akkurat nå.

Gjør et godt førsteinntrykk med et personlig tilpasset visittkort.

For å skaffe deg kunder må du bli lagt merke til, og visittkortet er en mulighet til å fortelle potensielle kunder hvem du er og hva du representerer. Enten du deler dem ut på arrangementer, legger dem ved bestillinger eller legger en bunke på disken, bør du sørge for at de skiller seg ut med et trykk av høy kvalitet. Med VistaPrint er det enkelt å lage visittkort på nettet, og du kan designe visittkort for alle bransjer. Bruk malene våre fra galleriet, eller last opp ditt eget bilde for å komme i gang.

Ofte stilte spørsmål

Her er en oversikt over målene på visittkort:

  • Standard visittkort, mål i mm: 85 x 55 mm
  • Kvadratisk visittkort, mål i mm: 65 x 65 mm
  • Smalt visittkort, mål i mm: 85 x 40 mm
  • Bretted visittkort, mål i mm: 87 x 49 mm
  • Utbrettet visittkort, mål i mm: 87 x 98 mm

Du kan også velge ulike typer hjørner til visittkort, inkludert:

  • Firkantede: for et tradisjonelt, stilrent kort
  • Avrundede: for et mykere, moderne uttrykk

Husk at når du velger en mal for visittkortet, kan målene for kortet inkluderer et kant-til-kant-utskriftsområde (bleed), som gir ekstra plass for bilder, mønstre eller designelementer som strekker seg ut over beskjæringskanten – dette forhindrer at det blir hvite kanter rundt det ferdige kortet.

Finn ut alt om visittkort-størrelsene i den ultimate guiden til visittkort-mål.

Tykkelsen på visittkortene måles vanligvis i «gram per kvadratmeter» forkortet som g/m². Jo høyere tallet er, desto tykkere er kortet. Tykkelsen på standard visittkort er 300 g/m², men vekten kan variere etter papirtype. For eksempel veier de svært tykke visittkortene hele 650 g/m². Premium visittkort veier 360 g/m².

FSC® er forkortelsen for Forest Stewardship Council® – papir med denne sertifiseringen er fra sunne skoger drevet etter ansvarlige metoder som bidrar til å beskytte skogene for fremtidige generasjoner.

Du finner FSC®-logoen på mange av visittkortene våre. Over 90 % av dem er FSC®-sertifiserte.

Hvis opplysningene stort sett er korrekte, kan du beholde dem i reserve ved å streke over den utdaterte informasjonen og skrive inn ny tekst. Hvis opplysningene på kortene er ukorrekte, anbefaler vi at du resirkulerer dem.

Det kan være utfordrende å lage det første visittkortet ditt. VistaPrint tilbyr en rekke ferdiglagde maler i mange stiler. Når du har funnet et som passer deg, kan du tilpasse med tekst, logo og bilder. Deretter kan du finjustere skrifttypen, oppsettet og fargene til du er fornøyd. Og du kan alltid se en forhåndsvisning i 3D, så er du sikker på at det blir riktig. Vil du ha inspirasjon til visittkort? Her kan du se noen designideer for visittkort til ulike bransjer.

Vanligvis har visittkort et vannrett oppsett, men hvis du ønsker en annerledes, moderne stil, har vi mange maler for loddrette visittkort også. Hvis du er på utkikk etter et spesifikt designoppsett, kan du raskt bla gjennom og sortere tusenvis av maler etter bransje, form, stil og mer. Og hvis du lurer på hvilke opplysninger du bør inkludere (og hvor de skal stå), kan du lese artiklene om de 10 gylne reglene for å lage et visittkort og andre tips til visittkortdesign.

Det er ikke nødvendig, men helt klart mulig. Noen setter logoen eller mottoet på baksiden. Andre setter bedriftens nettadresse eller åpningstidene på baksiden så er det lett å få mer info. Det finnes mange andre muligheter – kupongkoder, foto, kunst og mye mer. Finn ut mer om hvordan du utnytter baksiden på visittkortene.

Forsiden på kortet ditt vil ha den teksturen eller overflaten du valgte. Baksiden vil ha en glatt, matt overflate – flott til å legge til notater, avtaler eller annen informasjon.

Det er flere leveringsalternativ og velge mellom, inkludert økonomifrakt, standard, ekspress og hurtiglevering. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se fraktguiden.

Vi anbefaler at du bruker en av visittkortholderne våre som du finner i en rekke ulike materialer og stiler.