Loading...

Enkeltvise klistremerker

Gjør logoen din til en hyggelig gave med individuelle klistremerker. Sjekk ut våre tilpassbare designmaler og se hvor enkelt det er å laste opp design.  Mer informasjon

Fetching compatible options
former
Størrelse
Materiale
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Del ut morsomme, tilpassede enkeltvise klistremerker til datamaskiner, vannflasker med mer.

  • 5 former
  • Kan fås i tilpasset form
  • Matt overflate
  • Solid, hvit plast eller gjennomsiktig plast  
  • Best for reklamegaver og arrangementer
  • Antall fra 10 til 10 000 

Klistremerker som fremhever designet ditt
På utkikk etter en enkel måte å promotere det neste arrangementet ditt eller dekorere arbeidsplassen på? Tilpassede enkeltvise klistremerker er klistermåten å vise frem den kreative siden eller merkevaren din på. Fem skarpe former får frem designet ditt på matt, hvit plast – solide å bruke på papirposer, laptoper vannflasker og mer.  

Kan tilpasses med lavt minsteantall
Og når det er mulig å bestille så få som 10 klistremerker, kan du prøve ut en ny måte å bygge merkevaren din på, eller tilpasse designet for de individuelle klistremerkene, uten å være redd for å sitte igjen med et stort lager av klistremerker. 

Komme i gang
For å starte utformingen velger du den formen du vil ha. Hvis du velger en standardform, kan du enten se gjennom de tilpassbare malene eller designe din egen. Hvis du velger en tilpasset form, kan du laste opp logoen din eller grafikken, så lager designstudioet vårt automatisk en tilpasset skjærelinje for klistremerket, med alternativer for ytterligere tilpasning.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign