Loading...

Koordinerte invitasjoner

Se alle skrivesakene og gavene som kommer til å glede gjestene i bryllupet samtidig som du overholder budsjettet.

Et helhetlig tema som angir tonen

Bestill alt du trenger av skrivesaker til bryllupet på ett sted slik at dere oppnår en helhetlig stil som tar seg godt ut.
 
 
 
 

Enestående detaljer

Stempler og klistremerker som sparer tid uten å neglisjere stilen? Vi trykker det.
 
 
 

Avduking av 2024-invitasjonene

Finn tidsriktige invitasjoner som passer med et hvilket som helst tema, og deretter kan du gi det ditt helt personlige preg.
Vi hjelper deg under hele bryllupsplanleggingen
Finn vakre og viktige produkter for alle stegene av arrangementet (husk Sett av dagen-kort, takkekort og mer).
Vis alle bryllupsproduktene

Finn den invitasjonen som er helt riktig for stemningen dere ønsker under bryllupsseremonien.

Den store dagen nærmer seg med stormskritt og sommerfuglene i magen er her allerede. På dette spennende trinnet i planleggingen er det på tide å invitere venner og familie til feiringen. Uansett om dere skal ha en liten, intim feiring eller et storslått bryllup i utlandet har VistaPrint imponerende invitasjoner som passer til den unike stilen og budsjettet deres.

Start med å se gjennom malene for bryllupsinvitasjoner. Når du finner et design du liker, kan du tilpasse det med dato, sted, informasjon om seremonien og mer. Du kan enkelt bruke det samme invitasjonsdesignet på svar utbes-kortene, vedleggene og konvoluttene, eller blande ulike papirprodukter for skape en morsom og moderne look.

I tillegg kan du velge om du vil ha en tykkere papirkvalitet, matt eller glanset overflate, linfinish og mer. Og husk at vi tilbyr gratis adressering av konvoluttene og ekstra produkter som returadresseetiketter og stempler som gjør det så mye enklere å sende den gode nyheten til alle gjestene dine.

Ofte stilte spørsmål

Et klassisk bryllupssett inneholder Sett av dagen-kort, bryllupsinvitasjon og Svar utbes-kort eller vedleggskort. Hvis du ønsker å gi gjestene muligheten til å svare digitalt, kan du legge til en QR-kode på invitasjonen, som lar dem svare via bryllupssiden din på nettet.

Det bestemmer du! Selv om det er populært å bruke samme stil på informasjonen du sender ut før og etter bryllupet, finnes det ingen regel om at du må gjøre det. Uansett om du ønsker å skape en helhetlig look eller vil blande flere stiler, så kan lage alt du trenger i designstudioet vårt.

Kommer an på. Sett av dagen-kort bør sendes ut 6 til 8 måneder før bryllupet, men du kan sende den formelle invitasjonen senere. Vanligvis sender man selve invitasjonen 6 til 8 uker før den store dagen.