Loading...

Visittkort med avrundede hjørner

Visittkort med avrundede hjørner gir deg et fortrinn med et moderne, minneverdig uttrykk. Finnes i spesielle papirkvaliteter og -overflater. Mer informasjon

Fetching compatible options
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Kort med avrundede hjørner for smidigere forretningsforbindelser.

  • 6 mm avrundede hjørner
  • Et utvalg av papirtyper
  • Kvadratisk alternativ
  • Kan fås med UV spot-trykk

Myke kanter for et kraftig uttrykk
Visittkort med avrundede hjørner blir lagt merke til. For ikke å snakke om at de er myke og glatte å ta på. Den iøynefallende fasongen er elegant og profesjonell og gir designet ditt et unikt, moderne uttrykk.

Tilpasningsmuligheter
Avrundede hjørner kan fås i de fleste papirkvalitetene våre, og med en rekke andre alternativ også. Du kan ha kvadratiske visittkort med avrundede hjørner eller forbedre designet med folieinnslag eller preget glans. Og hvis du tar med informasjon om sosiale medier på kortet, passer denne formen spesielt godt til de avrundede logo-designene til de fleste plattformene.

Raskt og enkelt å designe
Visst er det mye å velge i, men vi gjør det enkelt å snevre inn valgene til det du vil ha. Last opp ditt eget design eller se raskt gjennom maler utarbeidet for å passe godt med avrundede hjørner. Velg de alternativene du vil ha, se på kortet i 3D-forhåndsvisning og ta den siste finpussen derfra.

VistaPrint tilbyr Visittkort med avrundede hjørner designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign