Loading...

Ta markedsføringen til nye høyder med tilpassede flagg.

  • 4 størrelser
  • Settet inkluderer flagg, stang, valgfri base og bæreveske
  • Ensidig eller dobbeltsidig trykk
  • Tåler vind på opptil 18 m/s
  • 4 typer flaggfester

Merk: Laste ned denne PDF-filen for å se viktige instruksjoner om montering.

Skill deg ut i mengden
Interessert i å skille deg ut på en travel handlegate eller et utendørsarrangement? Ragende opp i været opptil 4,5 m er beachflaggene supre til å skjære gjennom støyen og få oppmerksomheten uansett hvor du plasserer dem. Den tåreformede formen passer godt til runde design og gjør at flagget er strukket ut selv i kraftig vind – slik at teksten din er klar og tydelig uansett vær.

Enkel å montere, ute eller inne
Reklameflaggene leveres med alt du trenger for å montere dem på et flatt underlag: Pakken inneholder et flagg av polyester som tåler vær og vind, en flaggtang, den basen du valgte, samt en myk bæreveske som gjør det enkelt å transportere. Og med et perforert materiale for langvarig utendørs bruk kan de settes opp hvor og når som helst du måtte trenge dem.

Intuitiv designprosess
Klar til å designe din egen? Utforsk galleriet vårt av tilpassede flaggmaler, inkludert bransje- og arrangementspesifikke valg. Når du har funnet noe du liker, kan du tilpasse det med dine egne detaljer i designstudioet vårt. Vi tar oss av resten: Vi trykker designet ditt profesjonelt og sender bestillingen til deg. Du får levert et beachflaggsett klart til bruk – og klart til fange oppmerksomheten.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign