Loading...

Tilpassede luer

Planlegger du et vinterarrangement eller en reise til kaldere strøk? Eller kanskje en vinterkampanje? Uansett anledning, er luer med logo et flott tilskudd til vintergarderoben. Legg til designet ditt for å lage en tilpasset reklameartikkel eller gave.

3 resultater
Gå til filtrerte resultater
3 resultater


-

Design dine egne luer med broderi.

Tilpassede luer er en flott og praktisk reklamegave som folk vil sette stor pris på på kalde dager. Uansett om du vil designe noe til laget ditt, til deltakere på et arrangement eller som en unik gave til dine kjære, så har VistaPrint akkurat det du trenger til å designe din egen lue.

Velg blant et utvalg av farger for å få designet ditt godt frem – og bruk deretter det intuitive designstudioet vårt til å legge til elementer som grafikk og tekst. Du kan til og med laste opp egen logo, kunstverk eller design for å lage luer med broderi på sekunder. Du kan få en forhåndsvisning av luen din og til og med lagre og dele designet med en venn. Og ikke glem at det profesjonelle designteamet vårt er tilgjengelig hele døgnet for å hjelpe deg å sette ideene dine ut i livet.

Ofte stilte spørsmål

Selvfølgelig! Du kan laste opp designfilene i følgende formater: .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt.

Klart det! Vi anbefaler at du:

  • Bruk tydelige skrifttyper for å sikre at teksten er lett å lese.
  • Tenk stort, designet ditt må ses og bli forstått selv på avstand.
  • Velg en farge til luen som får logoen din til å komme godt frem.

Absolutt. Du kan få en forhåndsvisning av den trykte eller broderte luen din og gjøre nødvendige endringer, og du kan også lagre designet og vise det til en venn før du bestiller.

Vi anbefaler at du vrenger luen før du vasker den i maskin med kaldt vann. Må ikke blekes med klor eller tørkes i tørketrommel. Vi fraråder deg på det sterkeste å stryke området med designet ditt.

Luene våre finnes i en rekke farger – fra sorte luer for et profesjonelt utseende til morsomme og livlige farger som rosa og gult. Vi anbefaler at du tenker på fargene til merkevaren din – du vil helt sikkert at den tilpassede luen med broderi eller trykk skal utfylle logoen din og få fargene dine til å komme godt frem.

Personlig tilpassede luer er flotte til gaver også – noen finnes i antall så få som én, så du kan designe en koselig vintergave til en venn eller et familiemedlem.