Gå til hovedinnhold

Smale visittkort

Beskjær kortet ditt for å skape et elegant utseende med mye stil. Se våre fullt tilpassbare designmaler og en enkel designopplasting. Mer informasjon
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 40 x 85 mm
  • 6 papirkvalitetvalg
  • Standard hjørner
  • Flott fullfargetrykk

Større er ikke alltid bedre. Når det gjelder å skille seg ut, spesielt på messer, konferanser og andre arrangementer, er det å ha smale visittkort for hånden et lurt trekk. Selv om de kun er noen få millimeter smalere enn standardkort, er forskjellen nok til at de føles unike i hånden og at de skiller seg ut blant andre tradisjonelle kort.

Klar til å lage dine egne smale visittkort? Start med å sjekke ut vårt utvalg av tilpassbare design for visittkort, inkludert bransjespesifikke alternativer. (Har du et eget design du vil bruke? Bruk alternativet for designopplasting.) Gjør designet du velger personlig med viktig informasjon, som firmaets navn, logo og nettsted, og velg så papirkvalitet. Vi tar oss av resten. De flotte og profesjonelle kortene dine leveres klar til å bli lagt merke til.

Miljøvennlig papir.

Vi er stolte over å være FSC-sertifisert. Det forplikter oss til å redusere miljøpåvirkningen vår og bruke papir produsert på en miljøansvarlig måte.

Les mer
Støtter ansvarlig skogbruk.

FSC-papir sertifisert av Rainforest Alliance er ansvarsfullt høstet til fordel for samfunn, dyreliv og miljø.

Les mer

VistaPrint tilbyr Smale visittkort designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign