Loading...

Føl deg ovenpå med ekstra tykke visittkort.

  • Standard høyde og bredde (85 x 55 mm)
  • 750 g/m², et av de tykkeste kortene våre
  • 3 lag med papir limt sammen, 7 fargevalg for midtlaget
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlige skogbruk

Ekstra farge, ekstra attraktivt
Trelags visittkort er laget av 3 lag med lett strukturert papir, med 7 livlige fargevalg for midtpartiet. Dette gir en farget kant og følelsen av tyngde. De skiller seg ut når de stilles ut på bord eller skrivebord, og de føles annerledes når du deler de ut. Enten folk først legger merke til fargen, stilen eller den tyngre papirkvaliteten, så hjelper disse kortene deg med å gi et godt førsteinntrykk.

Laget med vindenergi
Det er ikke bare utseendet til de ekstra tykke visittkortene som skiller dem ut, men også hvordan de lages. De ytre lagene er av Mohawk-papir av beste kvalitet produsert i USA og laget med 100 % vindenergi. Kortene er også FSC®-sertifisert, og alle materialer er fra ansvarlige skogbruk.

Enkle å designe og bestille
Er du klar til å lage et kort alle legger merke til? Du kan laste opp et design du allerede har og velge en midtfarge som matcher eller som passer godt. Eller du kan velge blant en rekke maler som er laget spesifikt for å passe godt til de unike trelags visittkortene. Og trenger du hjelp underveis, kan du ta det med ro. Teamet vårt står klart til å besvare alle spørsmål.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign