Loading...

Ryggsekker

Ryggsekker er ideelle til firmaloger, lagemblem eller personlig kunst. Det er enkelt å designe en ryggsekk med logo ved hjelp av det nettbaserte designstudioet vårt. En unik ryggsekk til pendling eller reiser.


2 resultater
Gå til filtrerte resultater
2 resultater


-

Lag ryggsekker merket med firmalogoen din eller emblemet til klubben eller laget ditt.

Ryggsekker med logo er praktiske og komfortable, og markedsfører deg når du er på farten. De tilpassede ryggsekkene våre finnes i en rekke ulike stiler – fra lette, myke snøresekker til kraftigere sekker til campingturer eller til pc-en din når du pendler. PC-ryggsekkene våre har lommer for å skille enhetene dine fra resten av tingene, i tillegg til justerbare stropper for ekstra komfort.

Personlig tilpassede ryggsekker er et praktisk produkt som fungerer som en påminnelse om bedriften din på farten. Del dem ut til hele teamet ditt som en påskjønnelse eller gi dem til messedeltakere for å få logoen din til å bli lagt merke til.

Ofte stilte spørsmål

Ja. Etter at du har valgt alternativene dine, kan du laste opp designfiler i følgende formater: .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt.

Her er vårt designråd:

  • Bruk klare skrifttyper slik at teksten er lett å lese.
  • Pass på at designet ditt blir sett og forstått, selv på lang avstand.
  • Velg en farge til ryggsekken som får designet ditt til å stikke frem.

Selvfølgelig – etter at du er ferdig med designet, får du mulighet til en gjennomgang. Du kan også lagre det slik at du kan vise det til andre før du bekrefter bestillingen din.

Vi tilbyr ryggsekker med logo i en rekke farger. Sort er et populært valg, men vi tilbyr også ryggsekker i blått, grått, rødt og flere andre farger.

Ja, ryggsekkene har et minimumsantall for bestilling. Noen av ryggsekkene med trykk kan kjøpes i et antall som lavt som 6, mens andre har et minimumsantall på 25.