Loading...

Rektangulære klistremerker

Lag flotte klistremerker med en tidløs (og alltid like populær) form. Vannavstøtende enkeltvise klistremerker med enkel opplasting av design. Mer informasjon

Fetching compatible options
Materiale
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Skill deg ut med klistremerker.

  • 5 størrelser
  • Hvit eller gjennomsiktig plast
  • Ekstra tykk bakside med flik
  • Vannavstøtende
  • Fullfargetrykk

Perfekte som gaver eller reklameartikler
Har du lyst til å vise frem varemerket ditt til kundene på en iøynefallende og minneverdig måte? De rektangulære klistremerkene gir deg en allsidig måte å gjøre nettopp det på. Legg de enkeltvise klistremerkene inn i forsendelsene dine eller gi dem bort i butikken så kan kundene vise frem logoen din samtidig som de blir påminnet om merkevaren din.

Klassisk form, moderne bruksområder
Med de rektangulære klistremerkene våre kan du sette ditt preg på vannflasker, laptoper, mobildeksel og mer. Den klassiske formen gir deg god plass til en tilpasset tekst, logoer eller designelement – enten du skal trykke på hvit eller gjennomsiktig plast. Velg skarpe kanter og en bakside det er lett å fjerne, i tillegg til fem størrelser å velge blant – du kan lage klistremerker kundene kan feste hvor som helst.

Intuitiv designprosess
Er du klar til å lage noen klistremerker? Last opp logoen eller bildet ditt til designstudioet. Legg ditt eventuelle detaljer, så tar vi oss av resten. Vi trykker, pakker og sender deg de enkeltvise klistremerkene dine på en profesjonell måte, og du mottar dem klare til å glede kundene dine.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign