Gå til hovedinnhold

Hengeetiketter

Lag en felles, profesjonell design som du kan bruke på prislapper, etiketter og lignende. Les mer om designmalene våre, og se hvor enkelt det er å laste opp ditt eget design. Mer informasjon

Form
Størrelse
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 4 former og 4 størrelser tilgjengelig
  • 300 g/m² matt papirkvalitet
  • Størrelse på ferdiglaget hull : 3,17 mm
  • 300 g/m² matt papirkvalitet
  • Flott fullfargetrykk
  • Antall fra 25 til 5000

Stilfull og smart emballasje Ser du etter en måte å skille deg ut på? Med personlig tilpassede produktetiketter kan du gjøre det lettere for kunder å se hva som gjør produktene dine spesielle. Du kan vise priser, dele vaskeanvisninger og mer – alt samtidig som du setter et fristende preg på den eksisterende emballasjen din. De allsidige etikettene kan brukes som klesetiketter eller hengeetiketter på en rekke forskjellige gjenstander, som esker, krukker og vesker. Og med tilpasningsprosessen vår kan du legge til logo, merkevarebudskap (eller begge deler)

Klare til gaver Hengeetiketter tilbyr merkevarebygging hele året, men i den travle juletiden kommer de spesielt til sin rett. Når kunder handler gaver, kan tilpassede juleetiketter gi produktene dine en fordel over konkurrentene på overfylte hyller, stativer eller vindusutstillinger. Og med et vakkert design og et festlig budskap kan hengeetiketter ta gaveemballasjen til neste nivå i juletiden. De er flotte når du vil gjøre et ekstra inntrykk, og en sjanse til å gjøre en gave om til en ny lojal kunde.

Enkle å tilpasse og bruke De tilpassede hengeetikettene finnes i en rekke former, størrelser og stiler, og trykkes på valgfritt ubestrøket eller glanset papir. Du har flere valg som vil hjelpe deg å lage de rette etikettene for virksomheten din, enten du selger klær, tilbehør, mat eller annet.

Enkel designopplevelse Er du klar til å lage dine egne tilpassede merkelapper? Begynn med å sjekke ut galleriet vårt med designmaler. (Eller du kan velge å laste opp ditt eget design.) Når du har funnet et design du liker, kan du tilpasse det med din egen informasjon. Vi tar oss av resten: Vi trykker designet ditt profesjonelt og sender bestillingen til deg. De flotte merkelappene dine leveres klare til bruk.

personlig tilpassede produktetiketter

VistaPrint tilbyr Hengeetiketter designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign