Loading...

Egendesignede notisbøker

Design egne løsninger for notater under arrangementer, i butikken, på kontoret eller hjemme.
 
 
 
 
 
 
Skill deg ut med tilpassede og rimelige design
Gi prosjektet et profesjonelt utseende. Fyll ut en kortfattet beskrivelse så får du tilsendt konsepter fra de interne designerne våre innen 24 timer.
Les mer
Stamps family page > Cloudinary Image Component

Relaterte produkter

Sett et unikt preg på hverdagsnotatene hjemme eller for å promotere bedriften.

På utkikk etter en ny måte å imponere venner, familie, kunder eller forretningspartnere på? I tillegg til å skille seg ut blant andre konvolutter og pakker, formidler personlig tilpassede skrivesaker tillit og får deg til å se (og føles) som den profesjonelle du er.

Hos VistaPrint hjelper vi deg med å designe matchende skrivesaker som er helt unike – og som derfor skiller seg ut. Du kan gjøre et enkelt design, som et monogram, en logo eller et morsomt mønster til kontorrekvisita og skrivesaker du blir stolt av å vise fram. Vi tilbyr alt fra matchende notatblokker til spiralhefter, notisbøker og mer.

Hvis du ikke vet helt hvor du skal starte, kan du ta kontakt med designspesialistene våre for å finne et design som gir et helhetlig inntrykk av bedriften din takket være tilpassede skrivesaker.

Ofte stilte spørsmål

Spiralhefter har spiral i ryggen, hvite eller linjerte ark og 80 sider per hefte. Notisbøker har limt rygg og tilbys i ulike stiler samt fire forskjellige omslag. Disse har opptil 240 sider per notisbok.

Begge typene er 13,9 x 21,6 cm. De har derimot ulike sidestiler, omslagsalternativer og antall sider.

Ja, de fleste skrivesakene våre kan brukes til begge formål. For noen, kan du finne maler som passer bedre til enten personlig bruk eller til bedrift, og for andre, kan du laste opp hvilket som helst design.

Tilpassede konvolutter og brevpapir er et godt hjelpemiddel for bedrifter når de skal gjøre godt inntrykk på kundene sine. Ved å designe notisbøker, spiralhefter eller notatblokker i bedriftens farger, kan du gi de ansatte mer allsidighet og glede når de skal ta notater og planlegge dagene sine. Du kan også legge til logoen din på disse varene, slik at de kan brukes som profileringsartikler og bidra til å øke folks bevissthet knytte til bedriften din. Hvis du sender produkter eller bestillinger til kundene dine, kan du også vurdere å bestille konvoluttklistremerker og adresseetiketter. Lojalitetskort og gavekort er også et godt valg for deg som arbeider innen detaljhandel.

Ja! Hvis du logger deg inn og velger Min konto, vil du se en meny kalt Bestillingshistorikk og Bestill på nytt. Der kan du raskt bestille alle skrivesakene du trenger mer av.

Ja. Før du fullfører bestillingen din, vil du kunne se en forhåndsvisning av hvordan det ferdige produktet vil se ut.