Gå til hovedinnhold

Visittkort med UV spot-trykk

Ta nettverket ditt til neste nivå ved å legge til elegant 3D-glans på fremsiden av kortet ditt. Finn ut mer om designmalene våre som kan tilpasses, eller se hvor enkelt det er å laste opp ditt eget design. Mer informasjon
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • To størrelser
  • To formater: standard eller kvadratisk
  • To hjørnealternativer: standard eller avrundet
  • Hevet, klart polymertrykk
  • Livaktig fullfargetrykk
  • Finishen er kun tilgjengelig på forsiden

Vil du lage et visittkort som både ser ut og føles like unikt som bedriften din? Tilpassede visittkort med UV-spot-trykk er et godt valg. Vi legger til et 0,05 mm tykt lag gjennomsiktig polymer på forsiden av kortet ditt – tekst, logo eller begge deler – for en hevet, 3D-effekt med flott glans.

For å lage kort med UV spot-trykk, kan du først utforske vårt utvalg egendefinerbare visittkortdesign, inkludert bransjespesifikke alternativer. Tilpass designet du har valgt og legg til viktig informasjon, som firmanavn, logo og hjemmeside, og fortell oss deretter hvor du vil vi skal legge til den hevede glansen. Bruk UV spot-trykk på opptil 75 % av overflaten på kortet ditt.

Miljøvennlig papir.

Vi er stolte over å være FSC-sertifisert. Det forplikter oss til å redusere miljøpåvirkningen vår og bruke papir produsert på en miljøansvarlig måte.

Les mer
Støtter ansvarlig skogbruk.

FSC-papir sertifisert av Rainforest Alliance er ansvarsfullt høstet til fordel for samfunn, dyreliv og miljø.

Les mer

VistaPrint tilbyr Visittkort med UV spot-trykk designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign