Loading...

Visittkort med UV spot-trykk

Vil du at kortets forside skal vekke oppmerksomhet? Legg hevet, 3D-glans på teksten, designet – eller begge deler. Mer informasjon

Fetching compatible options
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti

Vil du at kortets forside skal vekke oppmerksomhet? Legg hevet, 3D-glans på teksten, designet – eller begge deler.

  • Standard eller premium tykkelse
  • Kvadratiske eller avrundede hjørner
  • Felt med hevet, glanset trykk på en matt forside
  • Enkelt å skrive på matt bakside
  • Supert til å fremheve logoer, navn og mye mer

Det lille ekstra
Med visittkort med UV spot-trykk kan du legge lag med tykk, hevet glans på enkelte deler av designet ditt. Den spesielle overflaten gjør at tekst og grafikk får en glans som blir lagt merke til, og en 3D-tekstur som skiller seg ut fra den glatte, matte bakgrunnen. Det passer supert til nesten alle design i og med at du kan bruke UV spot-trykket på opptil 75 % av kortets forside.

Stilig og elegant
Visittkort med UV-spotlakk gir deg et kreativt og profesjonelt uttrykk, og leder kundene dine til den informasjonen og de bildene som betyr noe. Du velger hvor du vil ha den spesielle overflaten. Sett firmanavnet og kontaktopplysningene dine i rampelyset. Fremhev logoen og merkevaren din. Sørg for at et spesialtilbud får ekstra oppmerksomhet.

Rask og enkel design
Du kan laste opp eget design eller se igjennom en rekke ulike maler utarbeidet spesielt for kort med UV spot-trykk (også kjent som visittkort i 3D eller visittkort med preget glans). Så kan du bestemme hvor du vil ha hevet, glanset trykk. Du kan gå for et av standardforslagene våre, men du kan stort sett velge hvilken del av designet du vil. I tillegg er det alltid en mulighet å chatte om du trenger hjelp.

VistaPrint tilbyr Visittkort med UV spot-trykk designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign