Loading...

Sett av dagen-kort

Tell ned til den store dagen med tilpassede Hold av dagen-kort. Se det store designutvalget vårt – både med og uten bilder – og matchende papirkvalitet. Mer informasjon

Fetching compatible options
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Annonser den store dagen med brask og bram.

  • To størrelser
  • Syv papirkvaliteter
  • Standard eller avrundede hjørner
  • Kraftig fullfargetrykk
  • Mulighet for matchende konvolutter

Gratulerer med å ha funnet sted og dato for bryllupet! Tilpassede Hold av dagen-kort lar deg dele den gode nyheten med familie og venner og sørge for at de setter av dagen på kalenderen. Vi hjelper deg gjerne med å lage Hold av dagen-kort som er morsomme, freshe og fulle av kjærlighet. Kolleksjonen vår har design som passer til alle stiler og alle smaker – fra vintage til moderne og alt imellom. Hver Hold av dagen-invitasjonsmal kan tilpasses og har plass til alle detaljene du vil dele. Mange av dem har også plass til et bilde eller to.

Når du er klar til å starte, kan du begynne med å se gjennom designgalleriet vårt. Du kan bruke filtrene til å sortere etter farge, stil og andre kriterier. Ta også en kikk på de andre alternativene hvis du vil ha flere ideer til Hold av dagen-kort. Når du har funnet det perfekte designet kan du lage ditt eget kort i designstudioet vårt på hjemmesiden vår. Det er bare å legge til navnene deres, dato, URL-adresse til bryllupssiden og mer til. Klar til å bestille? Vi tar oss av resten. Vi trykker, pakker og sender Hold av dagen-kortene dine på profesjonelt vis. Så er det bare å sende dem ut til gjestene dine.

VistaPrint tilbyr Sett av dagen-kort designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign