Loading...

Utendørs annonsering

Spre ordet om bedriften din eller et arrangement med iøynefallende utendørsskilt laget for å tiltrekke seg oppmerksomheten.
 
 
 
 

 
 
 
 

Utendørs annonsering – trendy nå

Det er en grunn til at disse er populære. Sikre deg noen av de mest populære reklameproduktene til bruk utenfor hjemmet.

Utendørsreklame er glimrende når du har en nyhet du vil dele.

Du finner det rette utendørsskiltet for virksomheten din her, enten du skal reklamere, stille ut menyer, informere om salg eller bare ønske velkommen. VistaPrint har en rekke skilt til utendørsbruk som dekker alle bedriftens behov.

Sett opp bannere og gatebukker som er lette å flytte, rett utenfor butikken så tiltrekker du deg forbipasserende. Krittavler kan oppdateres så ofte du vil, og forteller de som går forbi, om hva du har å tilby. Vannavstøtende, lette flagg viser veien direkte til standen din eller området ditt, der saccosekkene dine byr på en hyggelig krok å sette seg ned i. Sett av et særpreget område på en utendørsmesse eller et marked med et fargerikt nettingbanner eller utendørs rullebanner som skiller seg ut i mengden.

Utendørsskiltene våre er av vind- og værbestandig materiale som gjør at de tåler litt tøffere forhold – og vises litt kraftigere – når du vil rette oppmerksomheten mot foodtrucks, utendørs spiseområder, parkeringsplasser og mye mer. Velg ganske enkelt den type tilpasset utendørsskilt og den malen du trenger, og last opp ditt eget design eller velg fra vårt store utvalg. Produktet ditt trykkes i flotte farger og leveres raskt slik at det er oppe og reklamerer på null komma null.

Ofte stilte spørsmål

Vi har et bredt utvalg av utendørsskilt for bedrifter og privat bruk. Tiltrekk deg forbipasserende og sørg for at de får vite om dagens rett, åpningstider osv. med en lett gatebukk, et solid banner, en krittavle som er lett å oppdatere, eller et lysekte plastskilt. Sørg for at alle legger merke til meldingen din, selv i en folkemengde: Vind- og værbestandige polyesterflagg er lette å pakke sammen og transportere. Nettingbannere er fargesterke samtidig som de lar vinden passere igjennom.

Utvalget vårt for utendørsreklame omfatter solide, værbestandige alternativ som kan stå ute og motstå hardt vær, samt værbestandige skilt som er enkle å ta inn og ut etter behov.

Nettingbannerne våre er for eksempel av et polyesterstoff som er vind-, vann- og UV-bestanding. Dobbeltsidige gatebukker er lysekte og vannavvisende, og kommer med et beskyttende lag for plakatene dine. Polyesterflaggene våre tåler tøffe forhold og vind opptil 59 km/t.

Ja, vi har dobbeltsidige plastskilt, gatebukker og krittavler.

Alle utendørsskiltene våre kan flyttes fra et sted til et annet.