Loading...

Utendørsskilt og arrangement

Markedsfør bedriften eller arrangementet med iøynefallende og holdbar utendørsreklame laget for å tiltrekke seg oppmerksomheten.

Utendørs annonsering

Led kundene i riktig retning med skilt som fenger.

Arrangementer

Med det riktige reklameverktøyet får du mer ut av arrangementer og bransjemesser.

Butikkfasade

Førsteinntrykket betyr alt når du vil gi et godt inntrykk.

Bransjemesser og arrangementer

Med en profesjonell stil tiltrekker du deg fremtidige kunder.

Alle skilt, bannere og display

Butikken med (nesten alt) du trenger til markedsføring.

Markedsføring

Skaff deg det verktøyet du trenger, for å gjøre merket, produktene og tjenestene kjente.

Fellesskap

Introduser kundene til merkevaren din så de kan bli en del av fellesskapet.

Utendørs annonsering – trendy nå

Det er en grunn til at disse er populære. Sikre deg noen av de mest populære reklameproduktene til bruk utenfor hjemmet.
Trenger du hjelp til å komme i gang?
Samarbeid med en designer for å lage logoer, merkeprofilering og mye mer.
Les mer

Når du vil formidle noe, dekker utendørsskiltene våre alle behov

Du finner det rette utendørsskiltet for virksomheten din her, enten du skal reklamere, stille ut menyer, informere om salg eller bare ønske velkommen. VistaPrint har en rekke skilt som passer for utendørs bruk til et bredt utvalg bransjer.

Fang oppmerksomheten til forbipasserende med bannere og flyttbare gatebukker utenfor butikken. Krittavler kan oppdateres så ofte du vil, og forteller de som går forbi, om hva du har å tilby. Vannavstøtende, lette flagg viser veien direkte til standen din eller området ditt, der du kan ta imot med tilpassede vinylbannere som blir lagt merke til. Lag ditt eget område på et utendørsarrangement eller et marked med et fargerikt nettingbanner eller en værbestandig utendørsplakat som skiller seg ut.

Utendørsskiltene for bedrifter er laget av vind- og værbestandig materiale som gjør dem holdbare – og synlige – slik at folk legger merke til food trucks, utendørs sittegrupper, gatemarked, parkeringsplasser og mye mer. Velg deg ut den typen utendørsskilt og mal du vil tilpasse. Deretter laster du opp designet ditt eller velger et fra det store utvalget vårt. Produktet ditt trykkes i flotte farger og leveres raskt slik at du kommer i gang og reklamerer på null komma null.

Ofte stilte spørsmål

Vi har et bredt utvalg av utendørsskilt for bedrifter og privat bruk. Tiltrekk deg forbipasserende og sørg for at de får vite om dagens rett, åpningstider osv. med en lett gatebukk, et solid banner, en krittavle som er lett å forandre på eller et lysekte plastskilt. Sørg for at alle legger merke til meldingen din, selv i en folkemengde: Vind- og værbestandige polyesterflagg er lette å pakke sammen og transportere. Nettingbannere er fargesterke samtidig som de lar vinden passere igjennom.

Utvalget vårt innen utendørsreklame omfatter solide, værbestandige alternativ som kan stå ute og motstå hardt vær, samt skilt som tåler litt vær og som er enkle å ta inn og ut etter behov.

Nettingbannerne våre er for eksempel av et polyesterstoff som er vind-, vann- og UV-bestandig. Dobbeltsidige gatebukker er lysekte og vannavvisende, og har et beskyttende ark til plakatene dine. Polyesterflaggene våre tåler tøffe forhold og vind opptil 26 m/s.

Alle utendørsskiltene våre kan flyttes fra et sted til et annet.