Gå til hovedinnhold

Returadresse-etiketter

Lag en (tidssparende) signatur for konvolutter, pakker og mer. Se våre fullt tilpassbare designmaler og en enkel designopplasting. Mer informasjon

100 % tilfredshetsgaranti
  • 68 x 21 mm
  • Solid lim på baksiden
  • Flott fullfargetrykk
  • Antall fra 68 til 1400

Vil du at korrespondansen din skal skille seg ut i postkassen? De tilpassede returadresse-etikettene gjør det enkelt å gi konvoluttene eller pakkene dine det lille ekstra, både for profesjonell og personlig bruk. Du kan også spre juleglede med julemotiv.

Klar til å begynne? Begynn med å se gjennom utvalget vårt av maler som du kan tilpasse til eget design. (Har du et eget design du vil bruke? Bruk alternativet for designopplasting.) Du kan også utforske adresseetiketter med julemotiv, som nisser, snøfnugg og mer. Når du har funnet et du liker, er det bare å legge til dine egne detaljer: Gjør det enkelt med kun navn og adresse, eller pynt med bedriftslogo, design eller bilde. De tilpassede selvklebende adresseetikettene trykkes på hvitt papirark med selvklebende lim – klare til å klebes på kort, invitasjoner, fakturaer og mer. Det hvite papiret er slitesterkt og passer på korrespondanse som takkekort og gratulasjonskort, konvolutter og mer.

Adresseetiketter

VistaPrint tilbyr Returadresse-etiketter designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign