Om ossOm oss-hero
om-oss

VistaPrint er en del av Cimpress-konsernet, som hjelper små bedrifter med skreddersydde og moderne markedsføringsløsninger. Vi har et stort utvalg av produkter som både ser og føles profesjonelle ut, og som er klare til bruk.

Vi sa stort utvalg, ikke sant? Det er sant at vi er mest kjent for visittkortene våre. Vi har faktisk printet flere milliarder visittkort siden Robert Keane grunnla VistaPrint i 1995.

I dag har VistaPrint utvidet produkttilbudet: Vi tilbyr et stort utvalg av små markedsføringsprodukter som kan tilpasses din bedrift, produktmaler og idéer fra eksperter, en hjelpende hånd hvis du trenger det og en enkel og klar opplevelse for kunder som allerede vet hva de vil ha.

Enkelt sagt så kan kundene våre designe konsekvente markedsføringsprodukter som står i stil med bedriftens image og som kan brukes på tvers av organisasjonen, og det på enkelt vis. Vi tilbyr produkter til fysiske butikker, netthandel, kontorer, og som du kan bruke når du er på farten. Dette gir bedriften større selvtillit. Du kan holde tritt med konkurrentene samtidig som du konsentrerer deg om det som skjer her og nå.

Dagen i dag er ikke bare en utfordring. Den er en mulighet. VistaPrint er her for å hjelpe små bedrifter GRIP SJANSEN.

Slik hjelper vi mindre bedrifter

Om oss - markedsføringsmateriale

Akkurat det du trenger

Vi gir eiere av små bedrifter et stort utvalg av produkter og muligheter. Vi har det du trenger, ikke for mye og ikke for lite. Og alt til riktig pris.

Enkelt og greit

Vi hjelper mindre bedrifter med å skape de produktene de trenger for å få jobben gjort på en rask og effektiv måte – med tips, inspirasjon og ekspertråd.

Design for alle

Vi tilbyr moderne design, intuitive verktøy og støtte, slik at små virksomheter kan få skreddersydde markedsføringsløsninger – selv om de ikke er designeksperter.

Løftet vårt
Du trenger det. Vi trykker det. Du elsker det.

VistaPrint hjelper deg til enhver tid med trykkede, broderte og publiserte design.