Gå til hovedinnhold

Visittkort med metallisk overflate

Få et visittkort med det lille ekstra, en forside med en skimrende, folielignende overflate. Sjekk ut våre egendefinerbare designmaler og se hvor enkelt det er å laste opp design. Mer informasjon
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • Størrelse: 85 x 55 mm / 65 x 65 mm.
  • To papirkvaliteter
  • Standard hjørner
  • Livaktig fargetrykk
  • Overflate kun tilgjengelig på framsiden

Ikke alt som glitrer, er gull, men det blir ofte lagt merke til. Det er akkurat det som gjør visittkortet med metallisk overflate til et godt alternativ: Den folieaktige overflaten trekker blikket til spesielle områder på designet ditt. Resultatet er et visittkort som kan trekke til seg oppmerksomheten fra potensielle kunder, kunder og andre.

Klar til å lage ditt eget visittkort med metallisk overflate? Begynn med å ta en titt på designene våre i fargetrykk. (Hvis du allerede har et design du vil bruke, er det enkelt å laste det opp.) Når du har funnet et design du liker, kan du gjøre det mer personlig ved å legge til din egen informasjon. Deretter overlater du resten til oss: Vi sender deg de finpussede og profesjonelle visittkortene dine slik at du kan gjøre et godt førsteinntrykk.

Miljøvennlig papir.

Vi er stolte over å være FSC-sertifisert. Det forplikter oss til å redusere miljøpåvirkningen vår og bruke papir produsert på en miljøansvarlig måte.

Les mer
Støtter ansvarlig skogbruk.

FSC-papir sertifisert av Rainforest Alliance er ansvarsfullt høstet til fordel for samfunn, dyreliv og miljø.

Les mer

VistaPrint tilbyr Visittkort med metallisk overflate designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign