Loading...

Konturskårne klistremerker

Gjør logoen din til en annerledes reklamegave med konturskårne klistremerker i plast. Fullfargetrykk, ulike størrelser og mulighet for tilpassede former. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti

Del ut morsomme, tilpassede klistremerker til datamaskiner, vannflasker med mer.

  • 6 størrelser
  • Fullstendig tilpasset form
  • Enkel opplasting av design
  • Belagt, hvitt plastmateriale
  • Konturskårne med kant for fjerning av bakside
  • Levende fullfargetrykk
  • Antall fra 50 til 5000

Skill deg ut når som helst
Ønsker du en enkel måte å bli husket på, lenge etter neste arrangement eller kundeinteraksjon? Da er konturskårne klistremerker tingen. Hvert tilpassede klistremerke er individuelt beskåret med en bakside som er enkel å fjerne. Kraftig fullfargetrykk får logoen din til å lyse mot den glansede hvite plasten. Materialet er holdbart og vannavstøtende. 

Perfekt skåret og lett å dra av
De har en praktisk utforming og er lette å dra av. De har et avtagbart underlag som er større enn selve klistremerket. Det gjør det lett å dra klistremerket av. Og de finnes i en rekke størrelser slik at du kan finne det klistremerket som passer for deg. Du kan også dele dem ut på bransjemesser og spesielle arrangement så husker kundene deg hver gang de bruker dem.

Enkel opplasting av design
Er du klar til å bestille konturskårne klistremerker? Alt du trenger å gjøre, er å klikke på knappen Enkel opplasting, så gjør en av designekspertene våre bildet om til et klistremerke. Vi tar oss av resten – et profesjonelt trykk, emballasje og forsendelse av bestillingen din. De tilpassede konturskårne klistremerkene leveres perfekte og klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign