Loading...

Del ut morsomme, tilpassede klistremerker til datamaskiner, vannflasker med mer.

– NYHET: Flere størrelser å velge i

  • 6 størrelser
  • Fullstendig tilpasset format
  • Belagt, hvitt plastmateriale
  • Konturskårne med kant for fjerning av bakside
  • Skarpt fullfargetrykk
  • Antall fra 50 til 5000

Sørg for at du alltid skiller deg ut
På utkikk etter en enkel måte å bli husket på, lenge etter arrangementet eller møtet? Da er konturskårne klistremerker tingen. Del dem ut på bransjemesser og spesielle arrangementer så husker kundene deg hver gang de bruker dem. Du kan også legge dem ved kundebestillinger – slik at logoen din er synlig etter at pakken er mottatt.

Perfekt skåret og lett å dra av
Konturskårne klistremerker har et avtagbart underlag som er større enn selve klistremerket, sånn at de er lette å dra av. Du kan bruke de kvadratiske eller runde formatene hvis du vil lage klistremerker raskt og enkelt, eller laste opp logoen din for å lage ditt eget format. Det kraftige fullfargetrykket får logoen til å lyse mot den glansede hvite plasten. Materialet er holdbart og vannavstøtende og supert for langvarig bruk.

Enkel opplasting av design
Er du klar til å lage dine egne konturskårne klistremerker? Velg et kvadratisk eller rundt standardformat for å laste opp og redigere designet ditt. Eller du kan velge et tilpasset format slik at formen skjæres til det designet du laster opp. Hvis du velger et tilpasset format, lager designekspertene våre klistremerker innen fire timer, klare for deg til å se igjennom. Når du er fornøyd, tar vi over og lager konturskårne klistremerker som er klare til å gjøre inntrykk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign