Loading...

Egendesignede kalendere 2024 med ukenr

Design en personlig kalender av høy kvalitet med gode minner eller produktbilder som fremmer merkevaren din.

Finn kalenderen som passer for deg

Egne veggkalendere 2024
 
Personlig tilpassede skrivebordskalendere 2024
 
Personlig tilpassede magnetkalendere
 
 Personlig tilpassede plakatkalendere
 

Slik fungerer det:

Spoiler: Det er like enkelt som 1, 2, 3 … 4. Det stemmer.
1. Velg kalender og størrelse.
Begynn med å velge en kalenderstil du liker. Deretter velger du eventuelt størrelse eller retning.
2. Velg stilen du foretrekker.
Så kan du se gjennom alle kalendermalene våre, eller laste opp ditt eget design. I galleriet vårt finner du alt fra elegante, minimalistiske kalendere til mer fargesterke alternativer.
3. Legg til bilder, tekst og mer.
Hvis du har valgt en kalender med flere sider, kan du legge til bilder for hver måned. Du kan til og med tilpasse teksten og clip art for å fremheve spesielle datoer og arrangementer.
4. Så gjenstår det bare å bestille.
Før du bestiller bør du se gjennom kalenderen og finpusse detaljene. Klikk på «Legg i handlevognen», betal og len deg tilbake. Vi tar oss av resten.

Glede dine nærmeste og knytte tettere bånd: Med en 2024 kalender kan du gjøre begge deler.

Digitale 2024 kalendere er praktiske, men vi må nok innse at enkelte ting tar seg bedre ut på papir. Som timeplaner og kalendere fulle av blinkskudd. Med tilpassede kalendere kan du holde orden på ting som skjer året gjennom og glede deg over gode minner hver dag.

Gled besteforeldre med babybilder over 12 måneder eller overrask bestevennen din med gruppebilder fra videregående. Tilpassede 2024 kalendere med logo er også en flott firmagave. Du kan designe en helt spesiell kalender til de ansatte, eller gi dem bort som gaver på messer, arrangementer og konferanser.

Enten du er på jakt etter en klassisk veggkalender eller en skrivebordskalender til kontoret, hjelper vi deg med å designe 2024-kalenderen de kommer til å huske. Velg blant en rekke temaer, farger og mønstre. Du kan også markere spesielle dager, som en bursdag eller et viktig bedriftsarrangement. Kanskje er du i ferd med å starte en ny tradisjon: en ny familiekalender eller bedriftskalender hvert år – trykt med flotte farger på kvalitetspapir.

Ofte stilte spørsmål

Begynn med å velge en kalender som passer til stedet den skal brukes. Deretter kan du se gjennom temamalene våre og laste opp favorittbildene dine. Du kan vise ett bilde hver måned eller lage en kollasj med ditt eget oppsett. Når du er ferdig med designet, tar vi oss av trykkingen og sender kalenderen med dine egne bilder rett hjem til deg.

Vær kreativ! Bruk bildene fra den siste ferien deres, bilder av barna eller firbente venner. Kanskje du har tatt noen fine landskapsbilder i det siste også?

Vi anbefaler at du velger kalenderen som passer best til kontoret, skrivebordet eller hjemme. En stor veggkalender er til god hjelp for familier som må holde orden på mange timeplaner og aktiviteter. En skrivebordskalender er et must for dem som arbeider hjemmefra. Magnetkalendere er perfekte til kjøleskapet. Og veggkalendere tilpasset med 12 favorittbilder og egne ikoner for bursdager og andre ting blir omtenksomme gaver til alle.

Ja! Designprosessen vår lar deg legge til egne begivenheter som bursdager, jubileer og mer. Når du designer, kan du også legge til pynt i den tilpassede kalenderen med uker i 2024. Du har tilgang til en samling av utklippsbilder som du kan legge til når du vil. I tillegg kan du tilpasse helligdager og andre dager du ønsker å se (eller ikke se), som valentinsdagen og morsdagen.

Det kommer an på hvilken kalenderstil du velger. For veggkalendere og skrivebordskalendere kan du det: Da velger du startmåned ved å klikke på «Endre kalenderdatoer» i designprosessen. Merk at plakatkalendere og magnetkalendere starter med januar måned.

Veggkalenderne og skrivebordskalenderne våre trykkes på glanset papir som gjør at bildene kommer til sin rett. Magnetkalenderne har matt overflate, og plakatkalenderne tilbys i enten glanset eller matt alternativ.

Vi tilbyr digitale forhåndsvisninger av plakatkalendere og magnetkalendere. Klikk på «Forhåndsvisning i PDF» når du designer kalenderen din i det nettbaserte studioet vårt for å se hvordan kalenderen kommer til å se ut.

Ja, det har vi! Nettstudioet vårt er designet for at det skal være enkelt, men også morsomt, å lage en tilpasset kalender, og vi har oppdatert opplevelsen med nye funksjoner. Vi har også oppdatert noen av størrelsene og oppsettene slik at vi kan tilby deg flere alternativer. Enkelte produkter endres innimellom ettersom vi utforsker nye muligheter til å forbedre produktene.