Gå til hovedinnhold
Loading...

Personlige kalendere

Gjør favorittbildene og minnene dine til en fotokalender som sprer glede hele året.

Hvis du er på jakt etter en gave som skaper gode følelser eller vil ha noe ekstra hyggelig på kjøkkenet, kontoret eller i gangen, så er en personlig tilpasset kalender er alltid populært. Fotokalendere viser alle årets 12 måneder og har mange muligheter til å sette personlige preg. De er morsomme og funksjonelle, både på veggen og skriveborder. Med en personlig kalender kan du friske opp ferieminnene, vise frem kjæledyr, glede besteforeldre med bilder av barnebarna og mye mer. Du kan også begynne en flott tradisjon: en ny, personlig tilpasset kalender for hvert nytt år.

Uansett hvilken stil du foretrekker: Vistaprint er klar til å hjelpe deg med å lage din egen kalender eller å trykke en kalender for venner og familie. Du kan sjekke ut kalendere for bruk på vegger og skrivebord, alle har flere dekoralternativer og personlige ting som kan legges til. Vi veileder deg gjennom designprosessen med vårt brukervennlige designstudio. Der kan du laste opp alle favorittbildene dine, markere spesielle datoer og mye mer. Hvis du trenger underveis, er våre designeksperter klare til å gi deg hjelp og gode råd.

Ofte stilte spørsmål

Begynn med å velge en tilpassbar kalender som passer til stedet den skal brukes. Se deretter gjennom temamalene våre og laste opp favorittbildene dine. Du kan vise ett bilde hver måned eller lage en kollasj med egne oppsettsalternativer. Når du er ferdig med designet, tar vi oss av trykkingen og sender kalenderen rett hjem til deg.

Vær kreativ! Bruk bildene fra den siste ferien deres, bilder av barna eller de firbente vennene deres. Kanskje du har tatt noen fine landskapsbilder i det siste også?

Vi anbefaler at du velger en kalender som passer på kontoret, pulten din eller hjemme. En stor veggkalender er til god hjelp for familier som må holde orden på mange timeplaner og aktiviteter. En skrivebordskalender er et must for dem som arbeider hjemmefra. Magnetkalendere passer perfekt til kjøleskapet, mens veggkalendere med 12 av favorittbildene dine og egne ikoner for bursdager og andre viktige datoer er omtenksomme gaver til familie og venner.

Ja, så absolutt! Tilpassede kalendere er perfekte julegaver. Slike kalendere lar dem du er glad starte hver måned med et nytt bilde eller et hyggelig minne.

Ja. Du kan kontrollere designet på den tilpassede kalenderen din før du bestiller ved å trykke på PDF-visningsknappen.