Loading...

Personlige kalendere

Lag en egendesignet kalender spekket med foto som lyser opp dagen.
 
 
 
 

Gled deg over gamle minner og skap nye: Med en fotokalender kan du gjøre begge deler.

Vi kan ikke gjøre timeplanen din mindre kaotisk, men vi kan gjøre den flott å se på. Lag en flott, egendesignet kalender med favorittfotoene dine, og gjør det enklere å få oversikt over viktige oppgaver og avtaler gjennom hele året.

Hvis du er på jakt etter en gave, er du i mål. Gi besteforeldrene 12 måneder med babybilder (ja, firbente babyer teller også). Overraske bestevennen din med gruppebilder fra skoletiden. Eller gled partneren din med fine bilder av barna, feriebilder eller gamle familieportretter.

Enten du er på jakt etter en klassisk veggkalender eller en kalender til skrivebordet, kan du enkelt lage en kalender for 2023 som de kommer til å elske. Velg blant en rekke temaer, farger og mønstre. Du kan også markere spesielle dager som en bursdag eller et jubileum. Kanskje er du i ferd med å starte en ny tradisjon: en årlig familiekalender, trykt med flotte farger på kvalitetspapir.

Ofte stilte spørsmål

Begynn med å velge en tilpassbar kalender som passer til stedet den skal brukes. Deretter kan du se gjennom temamalene våre og laste opp favorittbildene dine. Du kan vise ett bilde hver måned eller lage en kollasj med egne oppsettsalternativer. Når du er ferdig med designet, tar vi oss av trykkingen og sender kalenderen rett hjem til deg.

Vær kreativ! Bruk bildene fra den siste ferien deres, bilder av barna eller de firbente vennene deres. Kanskje du har tatt noen fine landskapsbilder i det siste også?

Vi anbefaler at du velger kalenderen som passer best til kontoret, pulten din eller hjemme. En stor veggkalender er til god hjelp for familier som må holde orden på mange timeplaner og aktiviteter. En skrivebordskalender er et must for dem som arbeider hjemmefra. Kalendermagneter er perfekte til kjøleskapet. Og veggkalendere tilpasset med 12 favorittbilder sammen med egne ikoner for bursdager og andre ting blir omtenksomme gaver til alle.

Vi tilbyr digitale forhåndsvisninger av plakatkalendere og magnetkalendere. For å generere en forhåndsvisning, er det bare å klikke på knappen Forhåndsvisning i PDF når du designer kalenderen din i det nettbaserte studioet vårt.

Ja, det har vi! Nettstudioet vårt er designet for at det skal være enkelt, men også morsomt, å lage en tilpasset kalender, og vi har oppdatert opplevelsen med nye funksjoner. Vi har også oppdatert noen av størrelsene og oppsettene slik at vi kan tilby deg flere alternativer. Enkelte produkter endres innimellom når vi utforsker nye muligheter til å forbedre produktene.