Loading...

Papirposer med logo

Integrer takeaway-bestillinger og shoppingvesker i markedsføringen takket være papirposer med egen logo. Slike papirposer med logo passer utmerket i butikker og på arrangementer, og du kan selv velge om du vil ha ensfargede poser eller poser med fullfargetrykk.


5 resultater
Gå til filtrerte resultater
5 resultater


Gjør merkevaren din synlig hver gang du selger noe med papirposer med logo.

Oppgrader emballasjen din med papirposer som setter merkevaren din i et godt lys. Å gi en kunde en pose med logo på er som å gi dem et visittkort, så hvorfor ikke gi dem papirposer med logo i sterke farger? Enten det gjelder butikksalg, en restaurants takeaway eller arrangementer – vi har det du trenger fra brune papirposer til luksuriøse gaveposer og alt imellom. Papirposer med et personlig preg er en unik mulighet til å reklamere.

Nå kan du slippe kreativiteten løs med papirposer med logo i solid materiale og med fullfargetrykk eller ensfarget trykk. Vil du vite hvordan du kan få logoen din trykket på papirposer? Det er lett. Last opp logoen din eller bruk en av de mange malene vi tilbyr i designstudioet for å komme i gang. Hvis du trenger hjelp, er det bare å spørre spesialistene våre.

Ofte stilte spørsmål

Anbefalt vekt for innholdet i papirposene, avhenger av størrelsen og hvilken type papirpose du har. Vi anbefaler for eksempel ikke mer enn 2,5 kg i papirposer i størrelse XS og S. Poser i størrelse M tåler opptil 5 kg. Vi anbefaler ikke mer enn 4 kg i vinposene. Luksuriøse gaveposer tåler opptil 8 kg, avhengig av størrelse. 

For å få mest mulig ut av tilpassede papirposer anbefaler vi følgende:

  1. Det enkle er ofte det beste. Når du får logoen din trykket på papirposer, gir det ikke bare de nåværende kundene sine et enhetlig inntrykk av merkevaren, men det vekker også oppmerksomheten hos potensielle kunder. Så sørg for at logoen din kan sees og kjennes igjen på avstand.
  2. Inkluder nettstedet ditt og info om sosiale plattformer. Ikke bare gir det et mer profesjonelt uttrykk, men det gir både nåværende og potensielle kunder muligheten til å finne ut mer, uansett hvor de er.
  3. Hvis du laster opp et bilde, må du sørge for at det er minst 300 dpi for å sikre topp kvalitet på trykket.

Størrelse og form avhenger av hva du skal bruke dem til. Gavebutikker vil kanskje ha små eller lange, smale gaveposer. Klesbutikker foretrekker ofte mer kvadratformede papirposer. Når det gjelder materiale, fungerer kraftpapir spesielt godt. Det er en naturlig brun papirpose som er solid og holdbar og motstandsdyktig mot revner. 

Hvis du oppbevarer papirposene riktig, kan det bidra til at de holder kvaliteten, og at de ikke blir skadet. Beste måten å oppnå dette på er ved å:

  1. oppbevare dem på et tørt og mørkt sted, fritt for fuktighet
  2. sørge for at de ikke eksponeres for direkte sollys over lengre tid, fordi det kan blekne fargen på papirposene og svekke fibrene
  3. stable dem pent så du unngår slitasje når de flyttes rundt
  4. unngå å oppbevare tunge ting i papirposene over en lengre periode, fordi det kan føre til at de revner og mister fasongen

Alle papirposene våre er gjenvinnbare, og mange av dem er også FSC®-sertifiserte.

Ja, VistaPrint har et bredt utvalgt av profesjonelt designede maler tilpasset ulike bransjer. Finn en som passer til bedriftens behov her i galleriet.