Loading...

Papirposer

Tilpassede poser med trykk gjør at kundene dine kan vise frem logoen din samtidig som de har noe å ha tingene sine i. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse (B x D x H)
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti

Tilpassede papirposer gjør at du kan spre budskapet ditt med hvert eneste salg. 

  • 2 størrelser
  • 2 papirkvaliteter
  • Tvunnede håndtak
  • Klart, 4-fargers trykk
  • Fullfargetrykk på begge sider
  • Tåler maks. 5 kg

Allsidige, praktiske poser

Oppdater emballasjen med papirposer med trykk. Egendesignet emballasje gir et profesjonelt og enhetlig inntrykk og gjør det enkelt for folk å se hvor kundene dine har handlet hen. I tillegg har vi et stort utvalg papirposer med julemotiv å velge blant: snøfnugg, jule- og nissedesign – de sørger for å spre festlig julestemning.

Lett og enkel å bære med seg

Finnes i to størrelser og fire trykkfarger. De tilpassede papirposene passer til alle anledninger, inkludert jul, bursdagsselskap og smågaver. De er lette å tilpasse, og du kan velge mellom hvitt eller brunt kraftpapir. Det tvunnede håndtaket gjør den enkel å bære med seg slik at merkevaren og logoen din når ut til nye målgrupper.

Design gjort enkelt

Er du klar til å lage egendesignede papirposer? Begynn med å se gjennom galleriet med tilpassbare maler – herunder noen julefavoritter. Når du har funnet et design du liker, kan du tilpasse det med egne detaljer. Vi tar oss av resten – vi trykker designet ditt profesjonelt og sender bestillingen til deg. Papirposene leveres perfekte og klart til bruk.

personlig tilpassede papirposer

VistaPrint tilbyr Papirposer designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign