Loading...

Treningsklær med logo 

Gi teamet en unik stil både på jobben og i fritiden takket være kolleksjonen med treningsklær med logo. Vi trykker designet ditt på tettsittende treningsskjorter, myke hettegensere, pustende jakker og mer. 

7 resultater
Gå til filtrerte resultater
7 resultater-

En aktiv hverdag krever komfort, men også stil, og det får du med denne kolleksjonen av treningsklær. 

Oppgrader teamets garderobe med tilpassede treningsklær de kan bruke på kontoret, ved samlinger, under sportarrangementer, på treningsstudio og mer – med logoen din godt synlig. Disse tilpassede plaggene er laget av svettetransporterende stoff og gir bedre bevegelsesfrihet enn vanlig tøy, samtidig som de er enkle å vedlikeholde.

Vi tilbyr pikétrøyer til trening, svettetransporterende hettegensere og fleecejakker fra kjente merker som Elevate™, Russell™, Sol’s®, B&C™ and Projob – avhengig av lagerbeholdingen.  

Og hos VistaPrint kan du selvfølgelig tilpasse treningsklærne med din egen logo, slagord eller kontaktinformasjon i det intuitive designstudioet vårt. De unike detaljene dine kommer til sin rett ved hjelp av de ulike påføringsteknikkene våre: Du kan velge mellom broderi, varmeoverføring og andre teknikker avhengig av hvilket produkt du bestiller. Og hvis du trenger hjelp med å finpusse designet, er det bare å ta kontakt med ekspertene våre. 

Ofte stilte spørsmål

Et godt treningsplagg i bedriftens øyne kombinerer funksjonalitet, komfort og viser selvfølgelig fram logoen din. Det er jo svært praktisk med en jakke med logo en kald vinterdag – da holder det sikker ikke med bare en poloskjorte. Heldigvis for deg så tilbyr vi også hettegensere, collegegensere, T-skjorter og mer de kan bruke på jobben, trening og andre steder. 

Takket være det intuitive designstudioet vårt kan du sette et unikt preg på treningsklærne ved å legge til logo, kontaktopplysninger, navn på ansatte og mer. Ikke bare gjør disse tilpasningene designet ditt helt unikt, men de gjør også merkevaren din synligere.  

Kolleksjonen vår har produkter fra kjente merker som Sport-Tek®, Columbia®, adidas®, The North Face® og mer – så lenge lageret rekker. Mange av disse merkevarene er etablerte merker som tilbyr solide treningsklær av høy kvalitet. 

Du kan bestille så mange (eller få) du vil for de aller fleste treningsplaggene våre med logo. Men hvis du bestiller flere, øker rabatten i forhold til hvor mange du kjøper. 

Detaljene dine kan legges til ved hjelp av ulike dekorteknikker – avhengig av selve produktet. Vi tilbyr for eksempel broderi med opptil tolv ulike farger på stingene, og som gir en profesjonell look som varer. Hvis du velger varmeoverføring, finnes det ingen grenser for hvilke farger du kan bruke, og du får garantert et tydelig og fargerikt resultat.