Loading...

Brosjyrer

Gi detaljert informasjon i et enkelt, kompakt format. Se 3-fløyet alternativ og fullt tilpassbare maler. Mer informasjon

Fetching compatible options
Foldet
Brettet format
Papirvekt
Papirkvalitet
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Fortell kundene dine hele historien med en brosjyre.

  • 6 størrelser
  • 4 papirkvaliteter
  • 3 brettestiler
  • Leveres ferdigbrettet og klare til bruk
  • Antall fra 25 til 20.000
  • Gjennomsiktige PVC-holdere (selges separat)

Personlige og tettpakket med informasjon
Vi vet du har mye å fortelle om virksomheten din. Brosjyrer gjør det mulig å gi alle opplysningene i et stilig og kompakt format. Profesjonelt og rimelig – de passer supert til å sendes i posten eller til å dele ut som reklame for merkevaren din. Velg blant 6 størrelser, 3 brettestiler og 4 papirkvaliteter, og lag en brosjyre som er nesten like unik som virksomheten din.

Kommuniser, informer og engasjer
Enten du skal utvide eiendomsmeglerbyrået, avertere restaurantmenyen eller markedsføre spa-behandlinger, har vi en stil som passer. Avhengig av størrelsen og brettestilen du velger, kan vi tilby ulike papirkvaliteter. Finn alternativer som er 2-fløyet, 3-fløyet eller har z-falsing for den beste løsningen for teksten din.

Nye muligheter
For å komme igang med å lage tilpassede brosjyrer, kan du se gjennom maler etter bransje eller arrangement, eller lage ditt eget design med merkevaren din ved hjelp av designstudioet vårt på nett. Tenk også på å bestille en gjennomsiktig PVC-holder til brosjyrene dine. Så tar vi oss av resten. De tilpassede brosjyrene dine leveres brettede og klare til bruk.

VistaPrint tilbyr Brosjyrer designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign