Lag ditt eget unike navn.

Få ditt eget domene, og begynn å bygge merkevaren din slik at kunder alltid vet hvor de finner deg.

Vista x Wix Domain name

Hva er et domenenavn og hvorfor er det viktig?

Et domenenavn er adressen din på nettet. Enda viktigere, det rette domenenavnet hjelper de besøkende med å finne deg på nettet, øker troverdigheten til merkevaren din og får øyeblikkelig nettsiden din til å se profesjonell ut. Komme i gang – finn det rette domenenavnet for virksomheten din og bygg en komplett tilstedeværelse på nettet med Vista x Wix.

Hvorfor få domenenavnet ditt via Vista x Wix?

Vista x Wix tilbyr en alt-i-ett-løsning for å bygge en komplett, profesjonell tilstedeværelse på nettet. Registrer ditt kostnadsfrie nettsted-domene med Vista x Wix, og få en problemfri integrasjon med Wix-produkter.

En årlig Premium-plan gir deg en kupong på et kostnadsfritt domene i ett år.

https://cms.cloudinary.vpsvc.com/image/upload/f_auto/q_auto/v1670419841/digital/partners/wix/Wix%20Domains/EN-US/MXP11624-Domains-PDP-Domains-Right-Image-001_en-us.png

Domenesikkerhet

Wix praktiserer privat domeneregistrering, noe som betyr at din personlige informasjon er sikret og at du unngår søppelpost fra tredjeparter.

Få hjelp hele døgnet

Støtteteamet vårt er her for å hjelpe deg. Chat med oss, les artikler og se kostnadsfrie videoer for å finne svar på det du trenger.

Gratis webhotell

Føl deg trygg når du bygger et nettsted med Wix – du får automatisk gratis webhotell på våre pålitelige servere.

Lag ditt eget tilpassede nettsted

Begynn med en mal, bygg alt fra bunnen av, eller la Wix ADI lage en unik nettside for deg. Bruk hundrevis av designfunksjoner for å lage nettstedet du ønsker, og legg til profesjonelt verktøy for å administrere og skape vekst for virksomheten din på nettet.

Ved å klikke på «Komme i gang gratis» og registrere deg for en Vista x Wix-konto, har du lest og godkjent Wix’ Vilkår for bruk og bekrefter Wix’ {{link(text=" Personvernerklæring", key="wixPrivacyPolicyUrl")}}. Vista og Wix deler opplysningene dine med hverandre i henhold til reglene deres for personvern.

Over 4 millioner kunder velger Wix.

Bli en del av dem, og finn det beste domenet for akkurat din virksomhet.

Ved å klikke på «Finne domenet mitt» og registrere deg for en Vista x Wix-konto, har du lest og godkjent Wix’ Terms of Use og bekrefter Wix’ Privacy Policy. Vista og Wix deler opplysningene dine med hverandre i henhold til reglene deres for personvern.

Ofte stilte spørsmål

Når du kjøper en Premium-nettstedsplan, mottar du en kupong for et gratis domene i ett år. Hvis du velger å kjøpe et domenenavn uten kupongen, starter prisene for domeneabonnementer så lavt som 10 kr i året. Hvis du vil ha domenet med én gang, kan du søke etter domenenavnet du ønsker og kjøpe det nå.

Ja. Ett av de første stegene når du skal bygge merkevareidentiteten din er å reservere det spesielle domenenavnet ditt. Hvis du har et navn i tankene, kan du bruke domenesøkfunksjonen vår for å reservere domenenavnet ditt nå. Hvis du planlegger et nettsted, kommer de fleste Vista x Wix årlige Premium-nettsideplaner med en kupong du kan bruke til detførste året gratis for et domeneabonnement. Les mer om kupong for gratis domene.

Periodene for domeneregistrering er på 1, 2 og 3 år. De fleste Vista x Wix årlige Premium-nettsideplaner kommer med en kupong som tilbyr det første året gratis. Begynn utformingen av ditt eget nettsted nå.

Domenenavnet ditt må være lett å søke etter og gjenspeile merkevaren din. Hvis du allerede har et firmanavn i tankene, kan du prøve søker så vil forslagsfunksjonen vår guide deg.

Når du kjøper en kvalifiserende Årlig Premium-nettstedsplan, mottar du en kupong du kan bruke for det første året av domeneabonnementet ditt. Kuponger for et gratis domene er ikke gyldige med alle domeneutvidelser.Lære mer om kupong for gratis domene.