Loading...

Personlig tilpassede tøyvesker

Tøyvesker med trykk er en effektiv måte å få merkevaren din til å bli lagt merke til på, selv lenge etter et arrangement. Tøyveskene er flotte til reklamegaver og kampanjer. Et perfekt alternativ til plastposer – ideelle til handling, strandturer og mer.

4 resultater
Gå til filtrerte resultater
4 resultater


-

Trykking av tøyvesker er enkelt med VistaPrint. Markedsfør logoen eller budskapet ditt på tilpassede tøyvesker.

Tøyvesker med trykk er flotte som reklamegaver og praktiske til oppbevaring av alt markedsføringsmaterialet ditt. Tøyvesker er mer holdbare enn plastposer, og er perfekte når du skal handle, gjøre andre ærender eller dra på strandtur. Tøyvesker til salgsfremmende formål er en praktisk måte å få logoen ditt sett på, selv lenge etter et arrangement.

Uansett stil og budsjett – VistaPrint kan hjelpe deg med å lage flotte tilpassede tøyvesker for både profesjonelle og personlige behov. Design tøyvesker med initialer, logo, kunst eller budskap ved hjelp av ulike trykkteknikker. Ønsker du å lage trendy design? Tøyvesker med leopardtrykk eller blomstertrykk imponerer alltid, og er enkle å designe i det intuitive designstudioet vårt. Og hvis du trenger en hjelpende hånd, er kundestøtte-teamet vårt tilgjengelig for å svare på spørsmål og hjelpe deg å realisere designet ditt.

Ofte stilte spørsmål

Vi tilbyr en rekke materialer, avhengig av budsjettet ditt. Flesteparten av de trykte tøyveskene våre er laget av bomull, bomullslerret eller ikke-vevd polypropylen. På produktsiden til hver veske kan du se hvilket materiale den er laget av – og for å gjøre det enklere, kan du filtrere etter materiale for å finne det du er ute etter.

Det eksakte dekorområdet varierer fra produkt til produkt. Noen av de trykte tøyveskene våre kan tilpasses på midten, mens andre kan tilpasses på begge sider. Det er lurt å sjekke produktsiden til favorittvesken din for mer informasjon.

Du kan finne flere typer tøyvesker i kolleksjonen vår, inkludert tøyvesker med en polstret lomme for en bærbar PC samt kjølevesker – avhengig av tilgjengelighet.

Noen av tøyveskene våre har lommer i en rekke stiler: sidelommer, innerlommer, lommer foran, polstrede lommer til datamaskin, nettinglommer, lommer med glidelås og til og med visittkortholdere. Noen av tøyveskene har til og med justerbare eller avtakbare stropper. Vi har i tillegg alternativer laget av gjenbrukbart materiale.

Vi har alternativer for hver logo og hvert budsjett.

  • Digitaltrykk (Direct to garment printing, DGT) trykker blekket inn i stoffet. Det fungerer for alle typer design, men vi anbefaler det til bilder.
  • Varmeoverføring bruker varme til å overføre det trykte designet ditt på stoffet, noe som skaper et fotorealistisk trykk. Det er best til graderinger og mindre design. – Silketrykk overfører blekk til stoffet gjennom en stram, finmasket duk som gir et holdbart design med et «påmalt» utseende. Det er best til enkle logoer og tekst.
  • Broderi omfatter at designet sys inn i stoffet med tråder. Det er best til stor tekst eller enkle grafikker med opptil 12 farger.

Ja, noe av de tilpassede tøyveskene har et minimumsantall for bestilling på 1. Filtrer med «Ingen minimumsbestilling» for å se alternativene. Men husk at prisen per enhet går ned dess flere du bestiller, så det kan være lurt å handle opp et lager til fremtidige salgsfremmende arrangementer.

Hvis du har et egen design, kan du laste det opp og se hvordan tøyvesken vil se ut i designstudioet før du bestiller. Og hvis du ønsker litt eksperthjelp på veien, så er designekspertene våre alltid til stede for å hjelpe via telefon, e-post eller chat.