Gå til hovedinnhold

Egendesignede tøyvesker

Vis fram egen logo, design eller tekst på allsidige tøyvesker.3 resultater

Egendesignede tøyvesker

Vis fram egen logo, design eller tekst på allsidige tøyvesker.
3 resultater

Vis frem merkevaren din eller saken du brenner for med personlig tilpassede tøyvesker.

Allsidige tøyvesker er ideelle til en tur på stranden, en dag på campusen eller for en liten handletur. I tillegg er de snille med lommeboken. Personlig tilpassede tøyvesker er en rimelig måte å lage gaver du kan gi bort på arrangementer eller messer, og de du gir dem til, synes helt sikkert de er praktiske.

Hvis du driver pengeinnsamling eller vil øke bevisstheten rundt en sak, er egendesignede tøyvesker en god måte å spre budskapet på. I tillegg gir personlig egendesignede tøyvesker positive assosiasjoner til bedriften eller organisasjonen din hver gang de blir brukt. Hvis du vil lage noen få eksemplarer med bilder eller tekst til familie og venner, er de rimelige selv om du bare skal ha noen få.

Ofte stilte spørsmål

Vi tilbyr en rekke materialer, avhengig av budsjettet ditt. Flesteparten av de trykte tøyveskene våre er laget av bomull, bomullslerret eller ikke-vevd polypropylen. På produktsiden til hver veske kan du se hvilket materiale den er laget av – og for å gjøre det enklere, kan du filtrere etter materiale for å finne det du er ute etter.

Logoen din eller designet ditt settes på midten av tøyvesken din.

En enkel måte å se forskjellen på er stroppene. En skulderveske har som regel én stropp, mens en tøyveske har to bærehåndtak.

Vi har alternativer for enhver logo og ethvert budsjett.

  • Fullfargetrykk trykkes rett på plagget (DTG) ved å spraye på farge og pigmenter som absorberes inn i stoffet. Denne metoden er best til fargerike logoer og design, store design med små detaljer

  • Fullfargeoverføring bruker varme til å overføre det trykte designet ditt til stoffet, noe som skaper en fotorealistisk finish med jevn tekstur. Dette passer best til fargerike design og små eller detaljerte design.

  • Ensfarget trykk bruker silketrykk, som overfører blekk til underlaget gjennom en stram, finmasket duk for å gi et holdbart design med «påmalt» utseende. Dette passer best til design med én farge og grafikker uten små detaljer eller graderinger.

  • Broderi bruker detaljert håndarbeid for å sy designet ditt på stoffet, noe som gir varig farge, tekstur og et utseende og følelse av høy kvalitet.

Hvis du har et egen design, kan du laste det opp og se hvordan tøyvesken vil se ut i designstudioet før du bestiller. Og hvis du ønsker litt eksperthjelp på veien, så er designekspertene våre alltid til stede for å hjelpe via telefon, e-post eller chat.