Loading...

Personlig tilpassede nøkkelringer

Tilpassede nøkkelringer som skiller alles nøkler fra hverandre. Hvis du ønsker å lage en nøkkelring til kontoret eller unike gaver til venner og familie, har VistaPrint akkurat det du trenger – og designverktøyet for å sette ideene dine ut i livet.

1 resultat
Gå til filtrerte resultater
1 resultat


-

Lag tilpassede nøkkelringer med logo, kunstverk eller favorittbilde.

Personlig tilpassede nøkkelringer er en praktisk og allsidig reklamegave eller gave. Du kan tilpasse dem med en firmalogo for å markedsføre bedriften din – eller laste opp et familiebilde for å lage en hyggelig suvenir.

Når du har bestemt hvem nøkkelringen skal være til, last opp designet ditt eller lag noe nytt ved hjelp av det brukervennlige designstudioet vårt. Du kan legge til mange tilpassede innslag, som tekst og grafikker. Når du er ferdig med å se over det ferdige designet ditt, tar vi oss av resten. Nøkkelringene med foto eller logo leveres klare til å deles ut på det neste arrangementet ditt. Eller overrask dine kjære med en spesiell suvenir.

Ofte stilte spørsmål

Flesteparten av de personlig tilpassede nøkkelringene er laget av enten metall eller plast. Metall egner seg til design med gravering, mens nøkkelringer i plast bruker ensfarget trykk og fullfargetrykk.

Ja. Du kan laste opp designfilene i følgende formater: .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt.

Vi har tre alternativer – velg det som fungerer best med budsjettet du har og utseende du ønsker. Ensfarget trykk er rimelig og ideelt for salgsfremmende nøkkelringer, mens lasergravering gir en skarp og permanent overflate. Vi tilbyr også fullfargetrykk, som fungere bra med mindre design og ideelt for bestillinger i lavt antall.

Absolutt. De personlig tilpassede nøkkelringene er effektive reklamegaver – de er spesielt populære blant eiendomsmeglere og bilforhandlere.

Selvfølgelig! Før du bestiller, kan du få en forhåndsvisning av de tilpassede nøkkelringene dine og finpusse designet hvis du vil. Du kan til og med dele det med en venn hvis du ønsker en annens mening (designekspertene våre er også tilgjengelige hele døgnet hvis du trenger hjelp).