Juridisk merknad

Leverandøren av denne hjemmesiden www.vistaprint.no er:

Vistaprint B.V.
Hudsonweg 8
5928 LW Venlo
Nederland
Tlf: +31 (0)77 850 7700
Faks: + 31 (0)77 850 7708
Kontakt: se kontakt oss-siden
Juridisk: [email protected]

Administrerende direktør:

Sean Quinn

Handelsregister og momsregistrering:

Registrert i Nederland under handelsregisternummer: 12051083
Momsregistreringsnummer i Norge: 917707626 MVA
Vennligst les vår MVA-policy for mer informasjon om momsfaktura og gjeldende MVA-satser for levering til Norge.

Kundeservice:

Trenger du hjelp? Ring oss på 800 25 166.
Kundeservice er tilgjengelig fra mandag til fredag kl. 08.00–19.00.

Informasjon angående tvisteløsning på nett:

Europakommisjonen har en plattform for utenforrettslige tvisteløsninger(ODR-plattform): http://ec.europa.eu/odr. Vi er ikke villige til å inngå en tvisteløsningprosedyre før SGC (det nederlandske forbrukerrådet).

Immaterielle rettigheter:

Vistaprints patenter, design, varemerker eller andre særpreg som brukt på hjemmesiden vår, er beskyttet av Nederland, EU og internasjonal lov og rett. Klikk her for en oversikt over våre patenter og varemerker.
Enhver reproduksjon, kopiering eller bruk av våre patenter, design, varemerker(eller lignende tegn til våre varemerker) eller ethvert annet innhold som vises på hjemmesiden vår, inkludert deler herav, unntatt som oppgitt i våre Vilkår og betingelser, er strengt forbudt uten vårt skriftlige samtykke.

Rapportere et nettsted for regelbrudd:

Hvis du finner et nettsted som Vistaprint er vert for som er i strid med våre Vilkår og betingelser eller hjemmesiders vilkår og betingelser , for eksempel på grunn av deres bruk av opphavsrettbeskyttet arbeid eller varemerke, kan du rapportere dette nettstedet til oss. Vennligst les vår policy for videre retningslinjer om hvordan du rapporterer en kundes nettsted for regelbrudd og hvilke opplysninger vi trenger fra deg for å kunne behandle en slik forespørsel.

Avsløring av data og andre rettslige forespørsler:

Vennligst les vår policy for rettshåndhevelse dersom du er en rettslig instans eller myndighet og ønsker å sende en avsløring av data eller en annen type forespørsel for i sikre at forespørselen er lovlig og i overensstemmelse med våre strenge krav til støtte av informasjon og dokumenter (f.eks. brevhode, rettskjennelse eller stevning).