Loading...

Få logoen din sett med ensfargede papirposer med trykk.

  • 5 størrelser
  • 11 fargevalg på posen
  • Vridde papirhåndtak
  • Ensfarget trykk, med 6 fargevalg
  • Antall fra150 til 5000
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlige skogbruk

Flotte farger
Enten du er i ferd med å starte opp en ny virksomhet eller er en etablert bedrift som trenger flere papirposer – ensfargede papirposer med trykk er et fantastisk rimelig alternativ. Velg et flott farget papir, og få logoen din trykket på i friske farger for en profesjonell stil. Hver eneste kunde kan ta med seg merket ditt og vise det frem overalt der de går. Fra butikker til restauranter – disse posene gjør inntrykk og er supre for større volum.

Personlig tilpassede og profesjonelle
De fargede papirposene våre tilbyr en rekke måter å designe et vinnende utseende på. Og i tillegg til flere papirposefarger (alle lysekte, forresten), kan du velge blant en rekke ulike blekk. Bruk fargene som representerer merkevaren din på best måte, eller velg en uventet kombinasjon som vekker folks oppmerksomhet. Som prikken over i-en, vil fargen til det vridde papirhåndtaket matche resten av posen din.

Enkle å designe
Er du klar til å lage dine egne papirposer? Bruk en av de tilpassbare designmalene våre for å komme i gang. Du kan redigere tekst, farger og mye mer. Eller, hvis du allerede har et design klart, kan du bare laste det opp i designstudioet der du kan gjøre endringer og gjøre de siste finjusteringene. Når du er ferdig, trykker vi designet ditt på en profesjonell måte sånn at de ensfargede papirposer med trykk leveres klare til bruk.

VistaPrint tilbyr Ensfargede papirposer med trykk designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign