Loading...

Få logoen din sett med ensfargede papirposer med trykk.

  • 5 størrelser
  • 11 fargevalg på posen
  • Vridde papirhåndtak
  • Ensfarget trykk, med 6 fargevalg
  • Antall fra150 til 5000
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av materialer fra ansvarlig skogbruk

Flotte farger
Det finnes en spesiell markedsføringsmulighet som dukker opp når du kanskje ikke forventer det: når du takker en kunde for handelen og sier ha det. Med våre ensfargede papirposer med trykk, kan du dele ut logoen din til kunder – og la dem ta den med seg slik at den blir sett av venner, familie eller folk på gaten. Merkevaren din trykkes i en flott farge på poser i et utvalg av livlige farger – ideelle til takeaway-bestillinger, handleposer og mer. Posene er enkle å tilpasse og flotte for bestillinger i stort antall.

Personlig tilpassede og profesjonelle
De fargede papirposene våre tilbyr en rekke måter å designe et vinnende utseende på. Og i tillegg til flere papirposefarger (alle lysekte, forresten), kan du velge blant en rekke ulike blekk. Bruk fargene som representerer merkevaren din på best måte, eller velg en uventet kombinasjon som vekker folks oppmerksomhet. Som prikken over i-en, vil fargen til det vridde papirhåndtaket matche resten av posen din.

Enkle å designe
Er du klar til å lage dine egne papirposer? Last opp logo, firmanavn eller design i designstudioet på nettet, der du får muligheten til å legge til personlig tilpassede detaljer. Deretter trykker vi designet ditt på en profesjonell måte på papir fra ansvarlig skogbruk og sender bestillingen din til deg. De ensfargede papirposene med trykk leveres klare til å brukes.

VistaPrint tilbyr Ensfargede papirposer med trykk designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign