Loading...

Trykk på lerret

Gi liv til veggene med de beste fotoene dine og fargeglad grafikk. Lette trykk på lerret med integrerte hengere for rask installering. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp bildet dittHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Lag et unikt galleri med tilpassede trykk på lerret.

  • 6 størrelser
  • Oppspent lerretmateriale
  • Treramme med innebygd oppheng
  • Livlig, lysekte fullfargetrykk
  • Mulighet for å bruke foto, kunst, tekst og mye mer

Mesterverk laget for dem
Vet du om noen som kunne trenge å friske opp veggene sine (eller er kanskje den personen, ups, deg)? Da er du på rett sted. Trykk på lerret gjør at du kan lage flott dekor av menneskene og stedene de elsker. Det være seg et foto av vennegjengen eller av dem og partnerne deres – du lager et permanent sted for delte minner.

Så. Mange. Stiler.
Fra fotokollasjer til kjæledyr – designgalleriet har bildetrykk på lerret for enhver smak. Du finner også sitater, kul grafikk og barnevennlig kunst. Uansett hva du velger, blir bildet til mottakeren pakket i lerret inkludert trykk som ikke falmer og hengere. Det betyr at de kan henge det opp med en gang – og ha glede av det i årevis.

En fornøyelse å utforme
Gå til galleriet for å designe trykket på lerret. Når du har valgt ut en mal, er det tid for å leke litt – legg til foto, sett inn tekst eller eksperimenter med ulike farger. Når du er fornøyd, legger du inn bestillingen din, og vi ordner resten. Vi trykker og pakker trykket profesjonelt før vi sender det hjem til mottakeren.

Enkle lerret for trykking

VistaPrint tilbyr Trykk på lerret designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign