Loading...

Gjør utpakningen til et hyggelig øyeblikk med postesker i papp.

  • 4 størrelser
  • 1,8 mm hvit bølgepapp
  • Skarpt fullfargetrykk
  • Kan fås med trykk innvending
  • Tilbys også som esker uten trykk
  • Fås med lukking med innbrett eller teip

På jakt etter standardesker uten trykk? Se gjennom posteskene uten tilpasning.

Emballasje med trykt budskap
Når du ønsker å gjøre et varig inntrykk med emballasjen din, betyr presentasjonen alt – uansett om du driver e-handel, markedsfører arrangementer eller bygger hus. Esker med vippelokk skaper spenning hos kundene når pakken leveres. Når du setter et unikt design inni og utenpå de tilpassede posteskene, kan du gjøre varig inntrykk på kundene – et inntrykk de kanskje deler med andre også.

Enkle å montere og sende
Finnes i fire størrelser og trykket på hvit bølgepapp – posteskene er solide nok til å sende små til mellomstore varer uten behov for mer emballasje. Åpning med innbrett foran kan gi kundene et spennende oppakningsøyeblikk, mens den dobbeltsidige teipen gjør at de kan åpne esken med stil.

Designopplevelse i 3D
Klar til å starte? Med 3D-designstudioet vårt, kan du enkelt og bekymringsfritt lage dine egne postesker. Etter at du har lastet opp logo eller bilde, kan du legge til egne detaljer som bakgrunner, mønstre og maler for å sette sammen et iøynefallende design. (Husk å fjerne alle hjelpelinjene før du sender inn designet, slik at de ikke blir trykket på det ferdige produktet.) Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Posteskene av papp leveres klare til bruk.

VistaPrint tilbyr Postesker designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign