Loading...

Postesker

Lag emballasje som er gøy å åpne med tilpassede esker. Fullfargetrykk, med 5 størrelser å velge mellom. Hvis du er på jakt etter postesker uten trykk, kan du se gjennom postesker uten tilpasning. Mer informasjon

Fetching compatible options
Antall
 
Begynn utformingenLage fra bunnen av
100 % tilfredshetsgaranti

Gjør utpakningen til et hyggelig øyeblikk med postesker i papp.

  • 5 størrelser
  • 1,8 mm hvit eller brun «E-flute»-papp
  • Skarpt fullfargetrykk
  • Kan fås med trykk innvending
  • Kan fås som esker uten trykk
  • Solid pappeske med lukking foran

På jakt etter standardesker uten trykk? Se gjennom posteskene uten tilpasning.

Meldingsklar emballasje
Når du vil gjøre et varig inntrykk med emballasjen din, betyr presentasjonen alt – uansett om du driver e-handel, markedsfører arrangementer eller bygger hus. Esker med vippelokk skaper spenning hos kundene når pakken leveres. Du kan tilpasse postesken både inn- og utvendig for å vise frem merkevaren din, eller du kan bestille esken som den er, uten trykk. Kundene legger nok merke til tilpassede design og kan komme til å vise det til andre.

Enkel montering og forsendelse
Tilbys i fem størrelser og i hvit eller brun papp (e-flute). Posteskene er solide og passer til å sende små og mellomstore varer – uten ekstra emballasje. I tillegg gjør åpningen foran utpakningen mer spennende.

3D-designopplevelse
Er du klar til å begynne utformingen? Med 3D-designstudioet vårt, kan du enkelt og bekymringsfritt lage dine egne postesker. Etter at du har lastet opp logo eller bilde, kan du legge til egne detaljer som bakgrunner, mønstre og maler for å sette sammen et iøynefallende design. (Husk å fjerne alle hjelpelinjene før du sender inn designet, slik at de ikke blir trykket på det ferdige produktet.) Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Posteskene av papp leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign