Loading...

Gjør utpakningen til et hyggelig øyeblikk med postesker i papp.

  • 4 størrelser
  • 1,8 mm hvit bølgepapp
  • Skarpt fullfargetrykk
  • Kan fås med trykk innvending
  • Tilbys også som esker uten trykk
  • Solid pappeske med lukking foran

På jakt etter standardesker uten trykk? Se gjennom posteskene uten tilpasning.

Emballasje med trykt budskap
Når du ønsker å gjøre et varig inntrykk med emballasjen din, betyr presentasjonen alt – uansett om du driver e-handel, markedsfører arrangementer eller bygger hus. Esker med vippelokk skaper spenning hos kundene når pakken leveres. Du kan tilpasse postesken både inn- og utvendig for å vise frem merkevaren din, eller du kan bestille esken som den er, uten trykk. Kundene kommer til å legge merke til det tilpassede designet ditt – og vise det til andre.

Enkel montering og forsendelse
Tilbys i 4 størrelser og i hvit eller brun bølgepapp (e-flute). Posteskene er solide og passer til å sende små og mellomstore varer – uten ekstra emballasje. Og åpningen foran gjør oppakningen enda mer spennende.

Designopplevelse i 3D
Er du klar til å begynne utformingen? Med 3D-designstudioet vårt, kan du enkelt og bekymringsfritt lage dine egne postesker. Etter at du har lastet opp logo eller bilde, kan du legge til egne detaljer som bakgrunner, mønstre og maler for å sette sammen et iøynefallende design. (Husk å fjerne alle hjelpelinjene før du sender inn designet, slik at de ikke blir trykket på det ferdige produktet.) Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Posteskene av papp leveres klare til bruk.

VistaPrint tilbyr Postesker designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign