Loading...

Plakater

Få frem budskapet – i byen eller på kontoret – med flotte, tilpassede plakater. Finn ut mer om tilpassbare designmaler for dette FSC®-sertifiserte produktet. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Gjør vegger eller vinduer til markedsføringsmuligheter ned plakater.

  • 7 størrelser
  • 6 materialvalg
  • Flott fullfargetrykk
  • Finnes i holdbar laminering
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlige skogbruk

Gjør deg klar til å bli lagt merke til.
Klar til å få oppmerksomhet fra forbipasserende, ansatte eller gjester på arrangementer? Velg en gjennomprøvd, tilpasset plakat. Det er lettere enn du tror, å lage en stilig plakat som blir lagt merke til både innendørs og utendørs.

En rekke alternativer
Med et stort utvalg størrelser og FSC®-sertifisert papirkvalitet finner du helt sikkert noe som passer virksomheten din. Enten du har behov for at plakaten din skal tåle vær og vind, eller er på jakt etter noe med høyglans for å fremheve budskapet ditt – eller noe derimellom – så har vi plakaten for deg.

Intuitiv designprosess
Velg først størrelse og retning før du begynner utformingen av plakaten. Deretter kan du utforske vårt store utvalg av profesjonelle fullfargedesign for å lage et tilpasset trykk, med ulike alternativer for bransjer eller arrangementer. Når du legger til din egen informasjon – firmanavn, logo eller opplysninger om et arrangement – pass på at meldingen din er klar, enkel og lett å lese. Deretter kan du velge papirkvalitet i kassen. Vi tar oss av resten. De flotte og profesjonelle plakatene dine leveres klar til bruk.

tilpassede trykk

VistaPrint tilbyr Plakater designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign