Caps

Design tilpassede baseballcapser med broderi eller trykk. Bruk din egen logo eller skriv tekst på dem for å vise hvor stolt du er av laget eller bedriften din. Personlig tilpassede capser er flotte på solfylte dager, til arbeid ute eller som reklamegaver.

3 resultater
Gå til filtrerte resultater

3 resultater

Få frem budskapet ditt med disse tilpassede baseballcapsene.

Baseballcapser med brodert eller trykt logo er perfekte reklamegaver. De tilpassede baseballcapsene våre er laget av svettetransporterende materiale som holder deg tørr på trening. Disse capsene har en fast passform og sitter perfekt og trygt. Vi har også tilpassede truckercapser og ustrukturerte modeller som kan brettes og legges i en ryggsekk eller lomme.

Klar til å designe dine egne tilpassede baseballcapser? Vi har baseballcapser med broderi og trykk i mange farger, stiler og størrelser. Det er bare å velge design og tilpasse det i designstudioet vårt. Du kan lage perfekte, tilpassede capser til de ansatte og til laget ditt.

Ofte stilte spørsmål

I designstudioet vårt kan du legge til elementer som tekst og grafikk, eller laste opp filer i følgende format: .pdf, .ai, .jpg, .png, .doc og .ppt.

Klart det. Vi tilbyr baseballcapser du kan tilpasse fra mange ulike merker, som blant annet Slazenger™, Sol’s® og Beechfield®.

Vi anbefaler at du ikke gnir på trykket eller vasker capsen i vaskemaskinen.

Den tilpassede baseballcapsen har et tydelig og solid broderi med tekstur som får den til å se og føles profesjonell ut. Husk også at vi har baseballcapser med trykk som du kan gi bort i gave.

Det varierer fra produkt til produkt: Vi har capser med trykk med borrelås, spenne, trykknapper i plast og mer. Se produktsidene for mer informasjon.