Gå til hovedinnhold
Anbefalt
VistaPrint® Caps med broderi
Tilgjengelige design
Anbefalt
Caps med trykk fra VistaPrint®

Få frem budskapet ditt med disse tilpassede baseballcapsene.

Baseballcapser med brodert eller trykt logo er perfekte reklamegaver. De tilpassede baseballcapsene våre er laget av svettetransporterende materiale som holder deg tørr på trening. Disse capsene har en fast passform og sitter perfekt og trygt. Vi har også tilpassede truckercapser og ustrukturerte modeller som kan brettes og legges i en ryggsekk eller lomme.

Klar til å designe dine egne tilpassede baseballcapser? Vi har baseballcapser med broderi og trykk i mange farger, stiler og størrelser. Det er bare å velge design og tilpasse det i designstudioet vårt. Du kan lage perfekte, tilpassede capser til de ansatte og til laget ditt.

Ofte stilte spørsmål

I designstudioet vårt kan du legge til elementer som tekst og grafikk, eller laste opp filer i følgende format: .pdf, .ai, .jpg, .png, .doc og .ppt.

Ja, selvfølgelig. Vi har baseballcapser du kan tilpasse fra flere kjente merker, inkludert Slazenger™, Sol’s® og Beechfield®.

Det anbefales ikke å vaske capsen med trykk i vaskemaskin eller å gni på trykket.

Den tilpassede baseballcapsen har et tydelig og solid broderi med tekstur som får den til å se og føles profesjonell ut. Husk også at vi har baseballcapser med trykk som du kan gi bort i gave.

Det varierer fra produkt til produkt: Vi har capser med trykk med borrelås, spenne, trykknapper i plast og mer. Se produktsidene for mer informasjon.