Loading...

Capser med trykk

Design tilpassede baseballcapser med broderi eller trykk. Bruk din egen logo eller skriv tekst på dem for å vise hvor stolt du er av laget eller bedriften din. Personlig tilpassede capser er flotte på solfylte dager, til arbeid ute eller som reklamegaver

4 resultater
Gå til filtrerte resultater
4 resultater


-

Få frem budskapet ditt med disse baseballcapsene med trykk.

Baseballcapser med brodert eller trykt logo er perfekte reklamegaver. De tilpassede baseballcapsene våre er laget av svettetransporterende materiale som holder deg tørr på trening. Disse capsene har en fast passform og sitter perfekt og trygt. Vi har også tilpassede truckercapser og ustrukturerte modeller som kan brettes og legges i en ryggsekk eller lomme.

Klar til å designe dine egne tilpassede baseballcapser? Vi har baseballcapser med broderi og trykk i mange farger, stiler og størrelser. Det er bare å velge design og tilpasse det i designstudioet vårt. Capsene med trykk er perfekte til uniformer eller laget ditt.

Ofte stilte spørsmål

Designverktøyet vårt på nettet lar deg legge til tekst og grafikk samt laste opp .pdf-, .ai-, .jpg-, .png-, .doc- og .ppt-filer.

Klart det. Vi tilbyr baseballcapser du kan tilpasse fra mange ulike merker, som blant annet Slazenger™, Sol’s® og Beechfield®.

Vi anbefaler at du ikke gnir på trykket eller vasker capsen i vaskemaskinen.

Baseballcapsene våre med tekst og grafikk både ser og føles profesjonelle ut og har teksturert broderi i sterke farger som varer lenge. Husk at vi også tilbyr produkter du kan tilpasse og gi bort som kampanjegaver.

Det kommer an på hvilket produkt du velger: Vi har capser med borrelås, spenner, plastfester og mer. Se produktsidene for mer informasjon.