Loading...

Kjerneprodukter til daglig bruk

Utstyr hjemmet ditt, arbeidsplassen eller bedriften din med alt du trenger til daglig bruk.

Ta notater

Sjekk alternativene våre for å notere ting ned på arrangementer, i butikkvinduer, på arbeidsplasser eller rundt om i huset.
 
 
 
 
 
Et sett med tre penner som reklamerer for en teknologibedrift, et IT-firma og en treningsleir.
 

Utsendelser på en enkel måte

Få alt du trenger for å spare tid og se bra ut hver gang du skal sende noe i posten.

Tilpassede stempler: Vær effektiv og iøynefallende

Velg mellom en rekke former, størrelser og farger.

Velg etter bransje

Utforsk utvalget vårt av produkter spesialutviklet for bransjen din.
Designtjenester
Ønsker du et tilpasset utseende for alle skrivesakene dine? Vi kan hjelpe deg.
Få designhjelp

Legg til personlighet og profesjonalitet med matchende tilpassede skrivesaker.

Leter du etter en enkel måte å imponere venner, familie, kunder eller forretningsforbindelser på? I tillegg til å skille seg ut blant andre konvolutter og pakker, formidler personlig tilpassede skrivesaker tillit og får deg til å se (og føles) som den profesjonelle du er. Og det skaper et enhetlig utseende på tvers av all rekvisita, emballasje eller markedsføringsmateriale.

Derfor er vi klare til å hjelpe deg med å lage et utvalg av matchende skrivesaker. Du kan raskt forvandle et design – et monogram, en logo eller til og med et morsomt mønster – til matchende notatkort, personlig brevpapir og mer. Ikke sikker på hvilken stil du vil ha? Vi hjelper deg gjerne. Sjekk ut et bredt utvalg av maler du kan bruke sammen med informasjonen eller logoen din, og gjør justeringer til du får akkurat det utseendet du ønsker. Og hvis du trenger en hjelpende hånd, kan vårt team for Designtjenester hjelpe deg å lage et enhetlig utseende på tvers av alle personlig tilpassede skrivesaker eller kontorrekvisita.

Ofte stilte spørsmål

Ja, de fleste skrivesakene våre kan brukes til begge formål. For noen, kan du finne maler som passer bedre til enten personlig bruk eller til bedrift, og for andre, kan du laste opp hvilket som helst design.

Generelt sett kan enhver bedrift gjøre et godt inntrykk på kunder med tilpassede konvolutter og brevpapir. Hvis du sender produkter og bestillinger til kunder, vil du kanskje legg til konvoluttsegl eller adresseetiketter i repertoaret ditt. Lojalitetskort og gavekort er også et godt valg for forhandlere.

Ja! Hvis du logger deg inn og velger Min konto, vil du se en meny kalt Bestillingshistorikk og Bestill på nytt. Der kan du raskt bestille alle skrivesakene du trenger mer av.

Ja. Før du fullfører bestillingen din, vil du kunne se en forhåndsvisning av hvordan det ferdige produktet vil se ut.