Gå til hovedinnhold

Bryllupsinvitasjoner

Lag en helt spesiell invitasjon til en helt spesiell dag. Se det store utvalget av design til bryllupsinvitasjoner i ulike papirkvaliteter. Mer informasjon

Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti
  • 2 størrelser
  • 8 papirkvaliteter
  • Standard eller avrundede hjørner
  • Kraftig fullfargetrykk
  • Mulighet for matchende konvolutter

Gratulerer! Det er utrolig spennende å planlegge bryllup, og Vistaprint hjelper deg gjerne med egendesignede invitasjoner. Vi har alt du trenger for å skape vakre bryllupsinvitasjoner på nettet: designalternativer til ulike stiler, maler du kan tilpasse til egne ønsker og flere elegante alternativer når du skal velge papirkvalitet. Du kan skreddersy designet ditt slik at det passer til den stilen du ønsker: farger, tekst med mer. Og hvis du ønsker hjelp, står våre profesjonelle designere klare til å bistå med det du ønsker. Og med vårt utvalg av svarkort, innstikk og konvolutter kan dere lage et fantastisk og enestående bryllupssett uten at lommeboka lider.

Når du er klar til å designe invitasjonene, kan du begynne med å ta en titt på malene våre. Når du har funnet et design du liker, kan du tilpasse det til egne ønsker med navn, dato, adresse og lignende. Når du har designet ferdig, legger du inn bestillingen. Resten ordner vi. Vi trykker invitasjonene, pakker dem profesjonelt og leverer dem til deg. Du mottar flott invitasjoner du kan sende ut til familie og venner med informasjon om den store dagen.

VistaPrint tilbyr Bryllupsinvitasjoner designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign