Loading...

Tilpassede magneter

Se nærmere på disse magnetene du kan tilpasse, slik at bedriften din fester seg hos kundene – både hjemme, på kontoret og på veien.
 
 
 
 
 
 
Skill deg ut med tilpassede og rimelige design
Gi prosjektet et profesjonelt utseende. Fyll ut en kortfattet beskrivelse så får du tilsendt konsepter fra de interne designerne våre innen 24 timer.
Les mer
Stamps family page > Cloudinary Image Component

Relaterte produkter

Sørg for at merkevaren din holder seg «top of mind» med magneter til kjøleskap, kjøretøy og mer.

Tilpassede magneter er et svært allsidig markedsføringsverktøy som reklamerer for bedriften din. Vi tilbyr ulike alternativer som kan forbedre markedsføringen din: Velg blant kjøleskapsmagneter, bilmagneter og mer.

Hvis du leter etter reklamegaver til arrangementer og messer, kan postkortmagneter og kalendermagneter gjøre jobben. De er både enkle å dele ut og svært populære blant mottakerne. Bilmagneter reklamerer for bedriften og tjenestene dine hver gang noen ser kjøretøyet. Disse praktiske magnetene gjør varebilen, bilen eller lastebilen til omkjørende reklameskilt.

Du kan også bruke tilpassede magneter til kjøleskap som en påminnelse om bryllupet som kommer eller til fødselskunngjøringer for å minne dem om begivenhetene. Det går også an å designe fotomagneter som pynt til hjemmet, skrivebordet på jobben og mer. Uansett hva slags alternativ du velger, har VistaPrint svært mange profesjonelt designede maler som du kan basere deg på når du skal lage en flott magnet.

Ofte stilte spørsmål

Det er svært enkelt å designe egne magneter. Først kan du ta en kikk i bildegalleriet vårt med alle malene som finnes allerede, eller du kan laste opp et eget design. Deretter kan du tilpasse designet med bilder, logo og mer for å gjøre magneten helt spesiell.

Ja. Du kan laste opp bilder i løpet av designprosessen.

Vi har svært mange forskjellige magnetprodukter, blant annet bilmagneter, postkortmagneter, magnetiske visittkort, kalendermagneter, fotoboksmagneter og save-the-date-magneter.

Ja. De tilpassede magnetene våre kan brukes på biler. Du bør likevel lese bruksanvisningene på siden om bilmagneter for å sikre at du ikke skader lakken på kjøretøyet.

Ja. De tilpassede magnetene sitter godt på de aller fleste kjøleskap i rustfritt stål.