Loading...

Organiser og presenter dokumentene dine med stil med presentasjonsmapper.

  • 2 størrelser
  • 3 alternativer for papirkvalitet
  • Mulighet for enkel eller dobbel lomme
  • 2 ulike mappestiler
  • Innstikk for visittkort
  • Tydelig fullfargetrykk
  • Antall fra 25 to 10 000

Gjør et varig inntrykk
Skill deg ut på det neste arrangementet ditt med presentasjonsmapper. Disse personlig tilpassede mappene har mulighet for 1 eller 2 innvendige lommer for ekstra organisering. Den store folderen rommer A4-ark og passer med C4-konvolutter, men den mindre mappen rommer A5-ark og passer til C5-konvolutter. I tillegg har hver lomme et praktisk innstikk for visittkort, som gjør dem ideelle til varemesser, konferanser og for fagfolk innen eiendomsmegling, renovering, finans og mer.

Riktig utseende og følelse
Vi tilbyr en rekke papirkvaliteter for presentasjonsmappene dine, slik at du kan velge den som er riktig for deg. Du kan velge matt eller glanset overflate – eller soft touch for et unikt og elegant uttrykk. Du kan også velge mellom to typer lommer. De rimelige overlappende lommene har et innstikk slik at du enkelt kan brette dem og sette dem sammen, mens de limte premium-lommene allerede er ferdig limt og klare til å holde dokumentene trygt på plass..

Enkel designprosess
Er du klar til å tilpasse dine egne presentasjonsmapper? Begynn med å velge ønsket størrelse, papirkvalitet og brettestil. Så kan du laste opp designet ditt eller starte fra bunnen av og legge til logo, tekst og bilder. Og hvis du trenger mer hjelp, står designekspertene våre klare til å hjelpe deg. Etter at du har lagt inn bestillingen din, ordner vi resten. Presentasjonsmappene leveres klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign