Loading...

Musematter

Har du lyst til å pynte litt på skrivebordet ditt? Vi tilbyr personlig tilpassede musematter som er ideelle til kontoret. De er også en flott gaveidé. Last opp en fil eller velg en av malene våre for å komme i gang.

1 resultat
Gå til filtrerte resultater
1 resultat


-

Lag en personlig tilpasset musematte med logo, tekst eller et favorittbilde.

Har du lyst til å skape et pent og konsistent utseende på kontoret eller arbeidsplassen? Personlig tilpassede musematter er enkelt og raskt å lage, og setter et personlig preg på skrivebordet ditt. Vi tilbyr praktiske og anvendelige musematter med trykk – perfekte til reklamegaver eller gaver. Du kan til og med laste opp et familiebilde for å gjøre det koselig på hjemmekontoret ditt.

Er du klar til å bli kreativ? I designstudioet vårt kan du laste opp en fil eller lage en tilpasset musematte fra bunnen av. Hent inspirasjon i samlingen vår av fullt tilpassbare designmaler. Og husk at designekspertene våre alltid står klare til hjelpe deg med å lage profesjonelle musematter hvis du ønsker det.

Ofte stilte spørsmål

Ja. Vi aksepterer følgende formater .jpg, .png, .ai, .ppt og .pdf.

Du har et par alternativer for trykk på musematter. Ensfarget trykk er flott til enkle design, som en ensfarget logo, mens fullfargetrykk er ideelt til bilder.

Du kan velge mellom skum, plast og gummi til de personlig tilpassede musemattene.

Ja, du kan bestille kun én tilpasset musematte. Du kan filtrere etter «ingen minimumsantall» for å finne akkurat det du er ute etter.

De personlig tilpassede musemattene er svarte, blå eller hvite.