Gå til hovedinnhold

Takkekort

Si takk på en personlig måte med tilpassede takkekort. Se et store designutvalget både med og uten bilder. Alle kortene har herlige papirkvaliteter. Mer informasjon

Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti
  • Størrelse 13,9 x 10,7 cm
  • Ti papirkvaliteter
  • Standard eller avrundede hjørner
  • Kraftig fullfargetrykk
  • Mulighet for matchende konvolutter

Klar til å si hjertelig tusen takk? Et håndskrevet takkekort er vel den perfekte måten å uttrykke takknemlighet på etter bursdager, bryllup eller andre anledninger. Kolleksjonen vår med takkekort du kan tilpasse er ment å hjelpe deg med å laget et takkekort som er like unikt som deg – både raskt og enkelt. Du vil se at du har mange alternativer for ulike arrangementer – med alt fra takkekort etter bryllup til forretningsalternativer – som du kan tilpasse med bilde, egen tekst og mer til.

Ta først en titt i designgalleriet vårt for å finne måler og alternativer til stil, farger og mer før du lager dine egne takkekort. Når du har funnet et design du liker, kan du tilpasse deg ved å legge til tekst, monogrammer eller bilder. Når du har designet ferdig, legger du enkelt og greit inn bestillingen. Resten ordner vi. De personlige takkekortene dine blir profesjonelt trykket, pakket og levert til deg. De leveres klare til bruk. Og til å spre glede.

VistaPrint tilbyr Takkekort designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign