Gå til hovedinnhold

Julekort

Send en hyggelig julehilsen til venner og kjente med et festlig sett med egendesignede julekort. Tilpassede kort med nye valgmuligheter for 2022 og enkel opplasting av bilder. Mer informasjon
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • Nyhet for 2020: Preget folie i sølv og skulpterte kanter
  • Fire størrelser
  • Åtte papirkvaliteter
  • Tre hjørnetyper
  • Fullfargetrykk
  • Konvolutter tilgjengelig

Det har vært et spesielt langt og utfordrende år. Hvis du vil spre litt ekstra juleglede kan du gjøre det med tilpassede julekort – du er ikke alene! Vi er her for å hjelpe deg med å lage julekort slik at du kan sende en hyggelig julehilsen til venner og kjente. Vi har mange ulike postkortmaler du kan tilpasse – med alt fra trendy til tradisjonelt design – for nyttår, Hanukkah og andre høytider i vinter.

Julekortkolleksjonen vår har de nyeste trendene i tillegg til klassiske designer som vil få de flotteste familiebildene dine til å stråle. Og hvis du er i skikkelig julestemning, kan du også velge preget folie i sølv eller gull, eller piffe opp designet med skulpterte kanter eller avrundede hjørner. Kreativiteten kjenner ingen grenser.

Er du klar til å lage dine egne julekort? Ta gjerne en titt i designgalleriet vårt. Hvis du vil, kan du sortere etter størrelse, farge og mer. (Hvis du skal lage et bedriftsjulekort, kan du ta en titt på bedriftsjulekortene våre.) Når du har funnet et kort du liker, hjelper vi deg med å laste opp bildene dine og tilpasse malen i designstudioet vårt på nettet. Skriv inn informasjonen din, legg siste hånd på verket og bestill. Vi trykker, pakker og sender de tilpassede julekortene dine på en profesjonell måte, slik at de blir levert med ekte julestemning og klar til å spre glede.

VistaPrint tilbyr Julekort designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign