Gå til hovedinnhold
Loading...

Julekort

Send en hyggelig julehilsen til venner og kjente med et festlig sett med egendesignede julekort. Tilpassede kort med nye valgmuligheter for 2022 og enkel opplasting av bilder. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Send en superkoselig julehilsen med et tilpasset julekort.

  • Nytt for 2022: Sølvfarget preget folie og ornamenterte kanter
  • 4 størrelser
  • 8 papirkvaliteter
  • 3 hjørnealternativ
  • Flott fullfargetrykk
  • Mulighet for matchende konvolutter

Det har vært et spesielt langt og utfordrende år. Hvis du gjerne vil spre litt ekstra juleglede i år, er du ikke alene om det! Vi er her for å hjelpe deg med å lage julekort slik at du kan sende en hyggelig julehilsen til alle venner og kjente. Vi har mange ulike postkortmaler du kan tilpasse – med alt fra trendy til tradisjonelt design – for nyttår, hanukka og andre høytider i vinter.

Utvalget av julekort inkluderer de nyeste trendene i tillegg til klassiske design som får de flotteste familiebildene til å stråle. Og hvis du er i skikkelig julestemning, kan du også velge preget folie i sølv eller gull, eller piffe opp designet med ornamenterte kanter eller avrundede hjørner. Kreativiteten kjenner ingen grenser.

Er du klar til å lage dine egne julekort? Ta gjerne en titt i designgalleriet vårt. Hvis du vil, kan du sortere etter størrelse, farge og mer. (Hvis du skal lage et julekort for virksomheten, kan du ta en titt på bedriftsjulekortene våre.) Når du har funnet et kort du liker, hjelper vi deg med å laste opp bilder og tilpasse malen i designstudioet vårt på nettet. Skriv inn informasjonen din, legg siste hånd på verket og bestill. Vi trykker, pakker og sender de tilpassede julekortene dine på en profesjonell måte, slik at de blir levert med ekte julestemning og klare til å spre glede.

VistaPrint tilbyr Julekort designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign