Loading...

Invitasjoner og kort

Finn ut mer om tilpassede festinvitasjoner som passer til enhver anledning og enhver stil.

De virkelig store merkedagene

Noen feiringer trenger mer oppmerksomhet. Mye mer oppmerksomhet. Bestill kort og konvolutter, pynt til den store dagen og tilpassede gaver.

Gi de viktige øyeblikkene fanfaren de fortjener med tilpassede invitasjoner.

Enkelte anledninger, som barnefødsler eller pensjonisttilværelser, fortjener en skikkelig fest. Derfor tilbyr VistaPrint tilpassede festinvitasjoner til de viktigste feiringene. Med den riktige invitasjonen kan du skape forventning hos gjestene og gi dem en fysisk påminnelse de kan henge på kjøleskapet. Er ikke det stiligere enn en gruppeinvitasjon via SMS?

Vi har invitasjoner til de fleste anledninger, inkludert fødselsdager og bryllup og mindre (men like hyggelige) samlinger som høytidsfester og innflytningsfester.

Finn et design du liker i galleriene våre – vi har noe for enhver smak. Velg alt fra finurlige blomsterdesign til iøynefallende grafikk. I tillegg er det enkelt å tilpasse invitasjonene. Du kan legge til viktig informasjon og pynte kortene med få klikk. (Gullfolie? Ja, takk!) Og hvis du trenger hjelp under veis, er det bare å si fra.

Ofte stilte spørsmål

Vi har gjort det enkelt å lage invitasjoner takket være malene våre. De har ferdige, tomme felt du kan fylle ut med den viktigste informasjonen. Vi har lagt til felter med informasjon om blant annet:

 • hvem arrangementet er for (æresgjesten)
 • tid og sted
 • sted og adresse
 • svar utbes, svarfrist og kontaktinformasjon

Alt du trenger å gjøre, er å fylle inn feltene med din egen informasjon. På noen av kortene har vi lagt til plass for ekstra informasjon. For eksempel har fødselskunngjøringer og bridal showers felter som kan brukes til gavelister og mer.

Og hvis skal dele enda mer informasjon med gjestene dine, kan du alltid legge til mer tekst i designstudioet vårt. Slik informasjon kan være:

 • kleskode
 • ny dato hvis dårlig vær under planlagte utendørsarrangementer
 • hva gjestene må ta med seg (hvis de trenger det)
 • informasjon om allergier
 • tilstedeværelse av foreldre hvis det er en barnebursdag for eksempel

Datoen for når du bør sende invitasjonene i posten avhenger av hvilket arrangement du inviterer til. Nedenfor finner du noen anbefalinger.

 • Sett av dagen: 6–12 måneder før arrangementet.
 • Bryllupsinvitasjoner: 6–8 uker.
 • Invitasjoner til bridal shower og baby shower: 4–6 uker.
 • Høytids- og nyttårsfeiringer: 4 uker.
 • Invitasjoner til bursdager, jubileer og innflytningsfester: 2–4 uker.

Vi anbefaler at bestiller produktene dine 1–2 uker før du skal sende ut invitasjonene. Det tar vanligvis én uke å trykke og levere invitasjonene – da har du god tid til å forberede og sende ut invitasjonene.

Vi tilbyr invitasjoner og kort til tradisjonelle merkedager, som bryllup, babyshower, pensjonisttilværelse, bursdag og dåp. Hos oss finner du også design som passer til nyttårsfester og andre høytider.

Hvis du ikke finner et design som passer til akkurat ditt arrangement, kan du ta kontakt med grafikkdesign-tjenesten vår. De kan tilpasse en eksisterende mal for deg, eller lage noe helt nytt.

Ja. Du kan legge til konvolutter etter at du er ferdig med designet. Vi har mange stiler, blant annet fargede konvolutter og tilpassede konvolutter som passer til invitasjonene dine. Du kan også velge bort konvoluttene (selv om vi anbefaler at du bestiller dem samtidig).

Det finnes mange morsomme og enkle muligheter for å piffe opp invitasjonene dine. Start gjerne med å velge en iøynefallende mal som matcher festens tema. Deretter kan du ha det gøy med detaljene: Når du tilpasser invitasjonen, kan du hente inspirasjon fra fargealternativene våre og pynte kortet med fullfolie eller avrundede hjørner.

Og husk at du kan bruke ekstra teknikker for å få konvolutten til å skille seg ut i brevbunken: Bruk gjerne konvolutter med farger, konvoluttsegl og / eller adresseetiketter for å sette prikken over i-en.